Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17362155 www.bgdnes.bg

Тони Стораро и жена му са братовчеди

Тони Стораро и жена му Валя са братовчеди, призна самият той. Запознал ги техен родственик. Бъдещите съпрузи се срещнали за първи път на градския басейн в Шумен.

"Една наша братовчедка", така братовчед на Тунчер, както е рожденото име на певеца, му представил Валя. И веднага уточнил, че тя им е далечна братовчедка. Тони явно се успокоил от това, защото щом я видял и харесал, веднага направил постъпки към нея.

Реклама

Валя обаче била резервирана.

"Не, ние ме роднини", все му казвала тя.

Затова и като се видели, Валя на майтап се обръщала към него с "братовчед". С времето двамата се сближили и започнали да си пишат романтични писма. Оставяли ги на тайни маста, които предварително обсъждали.

"Аз съм й първото и последното гадже. Вече няма такива любови. С нейната подкрепа успях да стана популярен, тя много изтърпя. И немотия, и сме имали, и сме нямали", сподели Тони.

Когато станал известен, с Валя живеели в малка квартира - кухня и стая. Големият им син Фики вече се бил родил. С тях живеели и родителите на Тони, както и брат му. Кой където намери, там спял. Така изкарали няколко години. С първите успехи Тони получил паник атаки. До ден-днешен страхът не излиза от душата му, признава той. Все си казвал, че ако забрави себе си и се възгордее, може пак да изпадне в затруднено положение, както в миналото.

Той се насочил към попфолка по съвет на вуйчо си. Когато се уволнил от казармата и се върнал вкъщи, Тони, чийто голям син вече бил роден, видял, че всичко е "отишло по дяволите". Вуйчо му казал да спасява семейството по някакъв начин и му препоръчал да се изявява в набиращия популярност тогава жанр. Тони дошъл със семейството в София и се втурнал да търси работа. Нямал никакви контакти, нито пък опит, което доста го затруднявало, но не спирал да търси. Докато не го харесали в "Кошарите". И оттам почнал пътя на успеха на Стораро.

Четете още

Тони Стораро си изля душата: Фики е за пример, Емрах само се дъни!

Тони Стораро си изля душата: Фики е за пример, Емрах само се дъни!

Тони Стораро се среща с турска суперзвезда

Тони Стораро се среща с турска суперзвезда

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама