Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17364822 www.bgdnes.bg

Сочената за победител от "Ергенът" започва бизнес, вижте как печели пари Надежда

Надежда Вишева, за която се говори, че печели сърцето на милионера Алек, сама ремонтира новото си студио

Влизаш в риалити формат, за да добиеш популярност, а след това започваш собствен бизнес. Така може да бъде обобщено защо мъже и жени се записват за всички най-различни шоута у нас.

Реклама

Последният пример за това е сочената за победителка във вървящия в момент сезон на "Ергенът" - Надежда Вишева. Блондинката вече стана известна, въпреки че шоуто, в което участва, тепърва започна. Блондинката съвсем скоро ще открие студио за красота, научи "България Днес". А с оглед на слуховете, че е голямата победителка, вече и започна да рекламира бизнеса си.

Във визитката си Вишева се представя като професионален гримьор. Но с оглед на популярността, която събра в последните седмици, решава, че е време да започне нещо само за нея. И да използва това, докато е на гребена на вълната и всички говорят за нея.

Самата Надежда, която е майка на 9-годишно хлапе, се похвали, че й предстои откриване на собствения й салон.

Тунингованата ергенка дори сама ремонтира студиото - наскоро се показа как се е качила на висока стълба и монтира нещо.

Че Надежда печели 3-тия сезон на най-одумваното шоу, се заговори още преди старта му. Други слухове твърдят, че на финала милионерът Александър Младенов избира друга блондинка с дете - Маги Томова. Трети пък твърдят, че в последната серия ще има прецедент - Алек щял да остави писмо, в което пише, че не избира нито една от двете последни участнички. Дали това е така, ще разберем след около 2 месеца.

Четете още

Драма! Ергенка припада в шоуто

Драма! Ергенка припада в шоуто

Секси блондинка печели "Ергенът"

Секси блондинка печели "Ергенът"

Реклама
Реклама
Реклама