Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17374710 www.bgdnes.bg

Порноактрисата от "Хелс Китчън" моли мама и тате за прошка

Не ме поздравиха след излизането, те не бяха съгласни да бъда себе си в кухнята на ада, призна еротичната звезда

За прошка помоли семейство си най-обсъжданата участничка в кулинарното предаване "Хелс Китчън" досега, порноактрисата Владимира. Мадамата отправи емоционално послание към родителите си.

Реклама

Колоритната участничка призна, че семейството й не приема тази част от живота й, както и че все още не се познават с приятелката й, с която има връзка от 5 години. Двете дори планували да имат дете!

"Мамо и тате - не ми се сърдете. Знаехте, че съм странна... поне съм възпитан и добронамерен човек", моли Владимира близките си. Оказва се, че има защо.

Розовата актриса не е получила подкрепата на родителите си дори след излизането от формата, а самата тя не събрала смелост да се свърже с тях.

"Не ме поздравиха след излизането ми от "Хелс Китчън". Мама и тате не бяха съгласни да бъда себе си, като влизам. В момента не си говорим. Знам, че за тях е трудно, но аз като човек не уважавам такова мнение - да не признаваш хора като мен или работата ми. Каквато и да съм - дъщеря съм им..., но те не приемат и никога не са приемали аз да съм различен човек", сподели кулинарката.

Владимира признава, че възнамерява все по-често да се връща до България, а първото й планирано пътуване ще бъде на 22 юни, когато ще се проведе "София Прайд 2024". Мацката споделя, че ще присъства на най-голямото събитие в подкрепа на човешките права в България заедно със своята половинка.

За детството си готвачката допълни: "Като малка, без да знаят каква ми е сексуалната ориентация и без да знаят каква ще бъда в бъдеще или какво ще работя, родителите ми винаги са били скромни хора и са искали аз да не се правя на известна. Да нямам много приятели, да не съм на всяка супа солта...".

Благодарение на участието си в кулинарното риалити и положителната си нагласа Владимира се превърна в един от младите гласове на ЛГБТИ общността у нас и получава огромна подкрепа на лични съобщения в социалните мрежи. Успех!

Каквато и да съм, дъщеря съм им!, отправи емоционални думи към родителите си Владимира

Четете още

ГОРЕЩИ СНИМКИ! Ето я порнозвездата Владимира от "Хелс Китчън"

ГОРЕЩИ СНИМКИ! Ето я порнозвездата Владимира от "Хелс Китчън"

Реклама
Реклама
Реклама