Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17430157 www.bgdnes.bg

ОБИДЕН! Филип Буков скочи на Илиана Раева, разкри дали "Денсинг старс" е нагласено

 Филип Буков отвърна на нападките на Илиана Раева, които бяха отправени към него по време на предаването "Денсинг старс".

Актьорът получи наказателен вот от журито, тъй като изпълнението му бе на запис. Същата вечер имаше неотложен ангажимент в театъра и се наложи да отсъства от лайфа, което не им се хареса. Особено критична бе Илиана Раева, което е засегнало новия секссимвол на киното.

Реклама

Ниските оценки спомогнаха точно Филип и партньорката му Ралица да си тръгнат от шоуто. Буков не издържа и разкри в своя фейсбук профил цялата истина за отпадането си, нагласено ли е шоуто и какво смята за критиката на журито.

"Тази вечер не бях на живо, защото имах представление в Габрово, което е програмирано още през месец септември. Аз съм поканен в предаването в качеството си на популярен актьор, там съм, защото упражнявам професията си и за мен няма нищо по-важно! Когато ми предложиха да участвам аз съм си дал датите с представления и те много добре знаят кога не мога и решението беше запис - заяви Буков. - Не мога да оставя колегите си актьори без работа, защото аз имам друг ангажимент. Зали, билети, зрители, техника, не мога да "махна с лека ръка" и да кажа отивам в реалити формат. "Денсинг старс" е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги. Също така, чисто юридически, нямам право да поемам нови ангажименти, които се застъпват с предишно поети и разписани с договор", казва Буков по повод нападките от страна на Илиана, че няма нищо по-важно от участието му в шоуто.

"Много хора ми писаха, че било "нагласено" и недоумяват как е възможно. Това не мога да го коментирам, а пък и не ме интересува. Конспиративни теории и съмнения винаги ще има, но животът продължава и най-важен е пътят, а не резултатът", допълва актьорът.

Четете още

ШОК! Филип Буков ОТРЯЗА "Денсинг старс", вижте причината

ШОК! Филип Буков ОТРЯЗА "Денсинг старс", вижте причината

Гласят Филип Буков за водещ на новия "Сървайвър"

Гласят Филип Буков за водещ на новия "Сървайвър"

Филип Буков награби ергенката Теа

Филип Буков награби ергенката Теа

"Денсинг старс" стопил мъжете

"Денсинг старс" стопил мъжете

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама