Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17437297 www.bgdnes.bg

Памела към Ергенът: Ти си ми резервен план

Маркетоложката Памела почти остави без думи ергена Алек. В пристъп на откровеност тя изтърси, че той й е резервният план за бъдещето. По-фрапантното беше, че инфлуенсърката се оказа сестра на друго момиче от шоуто.

Ергенът изведе 27-годишната инфлуенсърка Памела на романтична разходка из улиците на Родос. Тя призна, че е учудена, че там има доста неща за разглеждане. Малък инцидент с папагал не успя да помрачи преживяването. Папагалът Елвис ги чакаше на улицата, за да се снимат с него. Памела, за която вече стана ясно, че си е направила много корекции, призна, че я е страх от птици, да не я клъвнат. А това наистина се случи, но явно папагалът я пощипна с клюна си нежно, защото след първоначалната уплаха Памела се окопити.

Реклама

След разходката Алек я заведе на романтична вечеря. Ергенът я разпита за миналите години, в които е живяла в Германия и Франция. Тя каза, че Париж наистина й е в сърцето, но там е прекарала месеци, свързани с бившия й приятел. Алек я попита дали има шанс тя да си остане „тук", явно визирайки България. Тя призна, че има план за нещо „много готино", но не иска да го споделя, защото то може да не се получи. Алек я попита дали тя има резервен план, ако това все пак не се случи. Памела се замисли, погледна го и заяви:
„Резервният план си ти!".

След това гледаха запис, изпратен от майка й. И там бе хвърлена бомбата. Оказа се, че две от момичетата в шоуто са сестри. Това са Памела и Габриела. Когато Памела призна това и през останалите предизвика у тях доста противоречиви отзиви.

Четете още

Скандал в "Ергенът"! Участничка влиза в шоуто, докато е гадже с известен футболист

Скандал в "Ергенът"! Участничка влиза в шоуто, докато е гадже с известен футболист

Ето ги двойничките на участничките в "Ергенът"

Ето ги двойничките на участничките в "Ергенът"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама