Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17450142 www.bgdnes.bg

Габриела от "Ергенът" разкри защо е излъгала Алек, вижте откога е във връзка с Вердон от "Лудогорец"

Габриела разкри защо със сестра й Памела са излъгали Алек в "Ергенът". Първо двете криеха, че са сестри, но дори по-скандално бе, че плувкинята Габи  е във връзка с играча на "Лудогорец" Оливие Вердон.

"Казах на Алек, че дори в живота извън предаването, когато един мъж разбере, че с Памела сме сестри, не искат да ни опознаят, както трябва", заяви Габриела в интервю за предаването "Преди обед" по Би Ти Ви.

Реклама

"Като съм със сестра ми, един мъж винаги започва да избира между нас. Ако си мисли, че не сме, е по-вероятно да се отвори и към двете поотделно. Никога не сме искали да бъдем по телевизията, но усетихме, че след като видяхме Алек, ние рядко ще кажем за един и същ мъж, че е симпатичен - разкри плувкинята. - Двете бяхме взаимно съгласни да влезем така в предаването. Беше ни трудно да сме на острова със сестра ми и да се правим, че не сме си близки. Отразяваше ни се негативно. Аз съм по-малката сестра, но Пами е по-неуверена. Тя в риалити не би участвала сама и аз бях инициаторът да влезем."

Габи разкри, че първоначално също е била отворена към Алек.

"Бях отворена към Алек също. Когато бях на кастинга за "Ергенът", аз нямах приятел. Това, което казвах, е истината. От 2021 г. не съм влизала в сериозна връзка. Малко преди нашето заминаване непосредствено, аз не бях в някаква дълга връзка, а си намерих човек, с който имаме интереси. Бях объркана, защото стана 6 дни преди да записваме предаването. От паниката реших да не казвам на никого и да го запазя за себе си. Не споделих това на Пами, защото така тя нямаше да може да се срещне с Алек и евентуално да открие любовта. Оливие беше против това да участвам и не му беше приятно, но му обясних ситуацията и той трябваше да ме разбере. Не съм постъпила толкова егоистично и нарочно не флиртувах с Алек. Избягвах и да го каня на срещи", разкри Габи.

Четете още

Стана ясно с кой футболист на "Лудогорец" си ляга Габриела от "Ергенът"

Стана ясно с кой футболист на "Лудогорец" си ляга Габриела от "Ергенът"

"Ергенът" обара дупарата на Теа на плажа

"Ергенът" обара дупарата на Теа на плажа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама