Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17483167 www.bgdnes.bg

"Капките" разкриха ТАЙНАТА им! Мара Отварачката и Миро пак се събраха

Сагата няма край

Бизнесменът тайно подкрепя любимата си в "Капките", докато е седнал до колежката й Преслава 

Бизнесменът Мирослав Соколов тайно подкрепя любимата си - фолкпевицата Мария, по време на живите излъчвания на "Като две капки вода".

Реклама

През последните седмици връзката им преживя емоционално земетресение, като чалга дивата дори заговори за развод със съпруг №3. "Не ме разстройвай, не знам какво ще е следващата седмица", коментира кратко Мария на въпрос дали с любимия си продължават да имат любовни отношения.

Мистерията донякъде е разплетена, след като в понеделник вечерта Миро беше сред публиката и аплодираше изявата на Мария в "Капките". Изпълнителката имитираше естрадната легенда Елвира Георгиева, но не се справи добре и получи ниски оценки. "България Днес" забеляза, че бизнесменът беше седнал до фолкпевицата Преслава, която бе специален гост на вечерта. Мъжът на Мария се появи много за кратко в кадър и присъствието му беше разкрито. В началото на "Капките" Соколов отново беше сред публиката, но след това изчезна от хорските погледи, което засили слуховете за раздяла.

С появата на Миро става ясно, че на този етап разлъка няма да има и двамата с Мария продължават заедно по пътя си. Двамата се разделяха и събираха на няколко пъти, като дори стигнаха до съд. Преди две седмици излезе информация, че певицата е подала молба за развод. Явно след това нещата са се променили. Само преди дни папараците на "България Днес" засякоха Мария с ново тузарско возило, което вероятно й е подарък от любимия мъж, който с кола иска отново да спечели любовта й.

Четете още

ЛУКС! Щерката на Мара Отварачката спи с пижама за близо 1700 евро

ЛУКС! Щерката на Мара Отварачката спи с пижама за близо 1700 евро

Мара Отварачката мълчи за Миро, вече не иска дете от него

Мара Отварачката мълчи за Миро, вече не иска дете от него

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама