Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17494075 www.bgdnes.bg

Ути Бъчваров СКОЧИ на Емануела

Тя не е ангел и демон, а една чалгаджийка, на която младите, за съжаление, подражават, каза звездният кулинар

Ути Бъчваров продължава да е най-големият критик на Емануела, установи "България Днес".

Конфликтът между двамата се зароди още преди няколко години, когато актьорът кулинар заяви публично в прав текст, че "тежко и горко на майка България, ако в нея има майки, които закърмват децата си с текст, съдържание и послания като на Емануела".

Реклама

Тогава попфолк звездата не само се защити с думите, че се гордее с това, което пее, но и отвърна на удара. "Гордея се с това, което пея, защото в моите песни се използват народни поговорки и разговорен език, но не се гордея, че в България има мъже, които са такива само по пол."

Сега, когато певицата се представя мегауспешно в "Денсинг старс", се оказва, че Ути не е променил мнението си за нея като "типична представителка на чалгата". Пред "България Днес" екранният готвач заяви, че цялото му същество отхвърля както чалгата, така и футбола.

"Емануела не е човек на двата образа. В смисъл, че у нея не се крият един ангел и един дявол. Тя е истинска, монолитно изглеждаща чалга версия като излъчване, дух, мислене, манталитет, държане, критерии, ценности... При нея няма друга версия. Тя не страда от това раздвоение, нали всеки сервитьор в свободното си време е поет. Емануела е явление, в което чалгата е в цялата си ослепителност и тоталност", категоричен е звездният любител на мръвките. И обобщава: "Ето, и сега казвам, че тя е чалга от - до".

"И чалгата, и футболът в българския си вариант са явления, които аз лично не харесвам", не крие негативизма си Бъчваров. "В чалгата Емануела може да е много ефектна, много сексапилна, много фрапантна, всички да искат да й подражават, но тя е квинтесенция на чалгата. Била е женена за големи босове, собственици на скъпи коли, на яхтени пристанища, които са също част от тази верига за подражание на по-младите. Но разговорът това ли е пътят на младите, на такива хора ли трябва да подражават, е отделен", добавя театралът кулинар.

"Иначе като присъствие в "Денсинг старс" Емануела си върши прекрасно работата. Тя е там, за да създава фрапантност, коментари, да създава харесвания, но това е добра работа, свършена от редакторския екип на шоуто", смята Ути. "Емануела е една коментирана личност. Всички, които не са коментирани личности, не са добър избор за "Денсинг старс", посочва Бъчваров. "Това показва, че екипът, извикал Емануела в шоуто, е добър, и тя същевременно си върши добре работата в него", твърди тв готвачът. "Още в "Биг брадър" казах, че шапка свалям на машината, наречена чалга индустрия. Друг е въпросът, че емоционално не я приемам, нито футбола", не крие отношението си към двата феномена Ути Бъчваров.

Четете още

ТУРБУЛЕНЦИЯ! Зорница спасява мъжа си от Емануела

ТУРБУЛЕНЦИЯ! Зорница спасява мъжа си от Емануела

Емануела разби конкуренцията с нов партньор в "Денсинг старс", Мария Бакалова вика за гаджето

Емануела разби конкуренцията с нов партньор в "Денсинг старс", Мария Бакалова вика за гаджето

Реклама
Реклама
Реклама