Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17522377 www.bgdnes.bg

Андрей Арнаудов открадва жена си от приятеля й, иска второ дете

Най-безцеремонно краде чуждо гадже продуцентът Андрей Арнаудов и още на втората седмица заживява с нея. А на третата й казва как ще се казва бъдещото им дете. Тава е началото на любовната му история с манекенката Емануела Толева, която за нула време успява да му завърти главата.

Любовната история на Андрей и половинката му Еми започва преди 8 г. и се развива с шеметна бързина. Когато двамата се запознават, Еми има приятел. Разкарва га набързо, за да се отдаде на новия любим Андрей, разказват двамата в ефира на Би Ти Ви. Две седмици, след като се гаджосват, заживяват заедно.

Реклама

„Беше заради обстоятелствата", лаконични са двамата, без да обясняват какви обстоятелства форсират така връзката им. „Първите месеци беше голямо изпитание", признава Арнаудов, разкривайки, че той самият е проблемът. „Бях в много странно състояние. Вечер мълчах. Тя ме изтърпя и това се оказа решаващо за връзката ни", продължава продуцентът.

Той не крие, че в началото на връзката им той дори не е искал да има приятелка, а е искал да си прекара едно прекрасно лято като ергенче. „От 20-годишен не бях оставал сам. А тогава тъкмо бях останал без приятелка. Беше по това време, април някъде. Мислех да си изкарам едно щастливо самотно лято и от есента да се активизирам", разказва Андрей. Но съдбата има други планове за него.

Съвсем скоро се озовава с жена и се влюбва до уши за нула време. На третата седмица й казва, че я обича. Заедно с това й завява, че ако имат син, ще го кръсти Васил. Първородното им дете вече е на 5 г. и се казва Васил. А Андрей дяволито заявава в ефир, гледайки предизвикателно Емануел, че се надява да имат и второ дете.

Четете още

СБОГОМ! Иван и Андрей погребват "Фермата"

СБОГОМ! Иван и Андрей погребват "Фермата"

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Иван и Андрей бутат кофи за боклук

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Иван и Андрей бутат кофи за боклук

Реклама
Реклама