Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17542086 www.bgdnes.bg

ХАЛАЛ ДА ИМ Е! Краси Радков и Годжи печелят пачки заедно

Комедийният актьор и музикантът тръгнаха на участия, залагат на скечове 

Краси Радков и Годжи са най-новият дует по нощните заведение!

Комедийният актьор и емблематичният музикант от "Ку ку бенд" тръгват заедно по участия, научи "България Днес". На 18 април двамата имат планирано участие в клуб в Пловдив, като интересът към съвместната им изява е огромен няколко седмици по-рано.

Радков е известен със слабите си певчески възможности, въпреки че преди време стана победител в "Като две капки вода". Затова и музикалната част ще бъде основно поета от Георги Милчев. В шоу програмата си двамата ще заложат повече на скечовете, тъй като вече имат няколко сполучливи изяви заедно. Легендарна остава в историята смешката им, при която Годжи се превъплъщава в генерал Мутафчийски, а Краси Радков е професор Кантарджиев в разгара на COVID пандемията. Актьорът и музикантът също така имаха рубрика по телевизията за шеги от Северозападна България, която също се радваше на голям интерес.

Хонорарът на протежета на Слави Трифонов остава в тайна, но едва ли двамата са се съгласили да излязат на сцената за под няколко хилядарки. Краси и Годжи вероятно ще припечелят допълнително към месечните си доходи, защото имат и други печеливши занимания - актьорът е водещ на танцувалното предаване "Денсинг старс", а певецът има дейно участие във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" по телевизия 7/8, което от дълго време не се води от Дългия, а от сценариста му Иво Сиромахов.

Четете още

Краси Радков и жена му си мерят интелекта в "Аз обичам България"

Краси Радков и жена му си мерят интелекта в "Аз обичам България"

Жената мъчи Краси Радков с диети

Жената мъчи Краси Радков с диети

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама