Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17545231 www.bgdnes.bg

Щерката на Бате Енчо разкрита в сериала "Вина"

Дъщерята на любимия актьор на децата Енчо Данаилов-Бате Енчо бе разконспирирана в хитовия сериал "Вина" на БНТ. Ева Данаилова не е особено популярна за масовата публика, но верни фенове бързо я познаха в ролята на Катина от втория сезон на продукцията. Ева играе в двата ретро епизода на сериала, които проследяват издигането на винаря Марко в началото на 20 век, когато извървява пътя от бедно момче до успял бизнесмен.

Дъщерята на Бате Енчо е с основна роля в двата епизода и печели позитивни отзиви от зрителите. Ева Данаилова играе дъщеря на заможния мелнишки търговец Никола и съпругата му Теофана. След забранена връзка на Катина с анархист, баща й решава да я омъжи за Марко, когото е взел под крилото си още от малък. Двамата са прадядото и прабабата на Филип Янг, в чиято роля влиза Владимир Зомбори.

Ева Данаилова е на 34 години и завършва НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов със специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър". Дъщерята на Бате Енчо се изявява успешно като актриса в Народния театър, а наскоро спечели конкурса за млад театрален режисьор "Слави Шкаров" на Русенския театър. 

Четете още

Бате Енчо пред "България Днес":  Народът е беден, не му е до шоу

Бате Енчо пред "България Днес": Народът е беден, не му е до шоу

Актьорът Бате Енчо: Всички у дома останахме без работа

Актьорът Бате Енчо: Всички у дома останахме без работа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама