Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17555765 www.bgdnes.bg

Скандал! Зрителите са бесни на шеф Ангелов

Най-голямото разочарование от началото на „Хелс китчън" преживяват както участниците, така и зрителите, чиито надежди „истеричната" Стефани да изхвърчи от предаването бяха попарени на финалната права.

Шеф Виктор Ангелов предпочете да остави нея в надпреварата въпреки тоталната й издънка във вечерната резервация. Вместо това от състезанието изхвърча ветеранът Галин, който също се спука от гафове и заради когото отборът му не успя да издаде нито една поръчка.

Реклама

След любовната драма, почти стигнала до бой в предния епизод, придружена от поредната истерия на Стефани, Димитър й каза право в очите, че никой от другите състезатели не я харесва. Вероятно заради това гръмогласната сладкарка се опита да набере малко червени точки, да се направи на любовен консултант и да замаже положението между рязко охладнелите един към друг Димитър и Симона. Тя изварди да хване насаме всеки един от сърдитите любовчии, за да ги окуражи и да им вдигне духа. Побеснелият предната вечер Димитър прие изненадващо добре опитите й за човешки разговор. Симона се оказа по-остра, като заяви, че не харесва такива селско-мъжкарски изцепки като на ревнивия Димитър, който вдигна скандал на Нинов, че говори с любимата му в негово отсъствие. „Не търси идеалния принц, защото такъв съществува само в главата ти", посъветва я 11 г. по-голямата от нея Стефани.

Опитите на сладкарката да смекчи ненавистта към себе си не даде особен резултат. И докато съотборниците й я нареждат кротко и тайно, то зрителите избухнаха от яд, след като шеф Ангелов не я изгони от предаването.

Разочаровани от предаването си тръгнаха и тазвечершните гости от група Молец, които останаха гладни, след като нито един от двата отбора не успя да завърши нито една поръчка.

Четете още

БОЙ в "Хелс Китчън"! Нинов за малко да се върне в ЗАТВОРА!

БОЙ в "Хелс Китчън"! Нинов за малко да се върне в ЗАТВОРА!

Токсична връзка преобръща живота на Симона от "Хелс Китчън"

Токсична връзка преобръща живота на Симона от "Хелс Китчън"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама