Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17512423 www.bgdnes.bg

Токсична връзка преобръща живота на Симона от "Хелс Китчън"

  • Брюнетката с разтърсваща изповед 
  • Детството на родопчанката е белязано с много обиди и сълзи 

Токсична връзка преобръща тотално живота на Симона Манолова от кулинарното предаване "Хелс Китчън". Когато влиза в гимназията суетната девойка се залюбва с неподходящо момче, което се държи ужасно с нея.

Реклама

"Бях 8-и клас и това е най-ужасната връзка в живота ми. Тогава не го разбирах и си мислих, че е първата и последната ми любов. Нещото, за което най-много съжалявам, е, че съм се занимавала с такъв човек", откровена е Мони.

20-годишната девойка нашумя покрай участието си в шоуто за готвачи на шеф Виктор Ангелов. Симона е сред участничките, за които има най-голям брой зрителски отзиви. Повечето от потребителите откровено не я харесаха от началото заради това, в което е превърнала лицето си от операции. Прякорът й е Мони Бонбони, но не защото е специалистка по сладките изкушения, а заради захаросания образ на непораснало дете, който не може да изтрие дори и с професионалното си развитие като брокер. Брюнетката не се впечатлява от това отношение към нея, тъй като от малка се налага да го търпи.

Именно когато се разделя с неподходящия възлюбен в гимназията, Манолова изпада в депресия и започва да се тъпче с храна. В девети клас е качила толкова килограми, че чак е неузнаваема за съучениците си, които започват безмилостно да й се подиграват.

"Моето детство мина с много обиди, сълзи, тъга. Мога да кажа, че това беше най-ужасният период в живота ми", допълва Мони.

Заради лошото отношение на децата към нея Симона решава да мине на диета чрез гладуване. Споделя, че започва с най-добрата си приятелка и известно време се справя с новите правила. Идва момент, в който вечер започва да яде тайно и се чувства гузно от това. За да преодолее вината си, Манолова решава да повръща храната, която приема. Така за няколко месеца развива булимия. Засрамена и огорчена, Мони се стяга и търси помощ. Намира я в лицето на своя учителка и лека-полека се справя с проблема. Родителите й дори не подозират за жестоката драма в живота й.

"Аз съм от едно родопско село и съм мюсюлманка. Родителите ми са много строги. Любовта, която другите дават на децата си, аз не съм я получавала, защото за тях това не е правилното възпитание да покажеш на детето ти, че го обичаш", признава емоционално Манолова.

Години по-късно родопчанката гледа с усмивка на живота и е готова за нови трепети. Показва го в "Кухнята на Ада" с отношението си към готвача от Калифорния - Димитър. Страстите между двамата ескалират и зрителите станаха свидетели на горещи погледи и докосвания. Докъде ще стигнат, предстои да разберем.

Четете още

ХВАНАХА ГИ! Митко забил Симона в "Хелс Китчън" с посредник

ХВАНАХА ГИ! Митко забил Симона в "Хелс Китчън" с посредник

ИЗПОВЕД! Симона от "Хелс Китчън" била мюсюлманка, като малка е страдала

ИЗПОВЕД! Симона от "Хелс Китчън" била мюсюлманка, като малка е страдала

ЛЮБОВ в "Хелс китчън"! Митко награби Симона на дивана и пусна ръка по бедрото й

ЛЮБОВ в "Хелс китчън"! Митко награби Симона на дивана и пусна ръка по бедрото й

Реклама
Реклама
Реклама