Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17582485 www.bgdnes.bg

БОМБА! Анита Мейзер с ново гадже

И на 60 не мирясва

Бившата Мисис България в прегръдките на шампион по жиу жицу

60-годишната Анита Мейзер има ново гадже. Една от най-скандалните носителки на титлата Мисис България се е залюбила с доста по-младия от нея шампион по жиу жицу Тони Агостини.

Самата силиконова бомба се похвали, че има авантюра със спортиста. Мейзер качи снимка, на която е с британеца, много близки и прегърнати.

Реклама

"Снимка за размисъл", пише под кадъра Анита, с което явно иска да привлече вниманието на почитателите си към новото й любовно завоевание.

Агостини е с повече от 20 г. по-млад от родната силиконката. А феновете на Мейзер се чудят как е успяла да забие толкова млад и желан мъж.

"Този е много готин мъж и мъжкар. О, и да добавя и пресен европейски шампион по жиу жицу. А какво прави с мен? Каквото ти побере фантазията", обяснява още Мейзер.

Преди броени дни Анита бе в Мексико, където посрещна 60-ия си рожден ден. Най-вероятно новата изгора на силиконовата бомба е бил с нея по плажовете.

В края на миналата година пък Мейзер претърпя пълна промяна, премина през редица операции и се подмлади. Скандалната миска, която претърпя животоспасяваща оперaция преди месеци, направо не прилича на себе си. Анита бе спасена в последния момент от смъртта, след като силиконът й гръмна. Силиконката претърпя интервенция в Турция. Освен че е подменила имплантите си с по-голям размер, Мейзер е заложила и на още тунинг. Анита яко е опънала лицето си. По него няма и следа от бръчки. И прилича на не повече от 30-годишна, въпреки че е на 60. Мейзер е напълнила и устните си с хиалурон. Заложила е и на няколко леки корекции по тялото си.

Четете още

Анита Мейзер се подмлади, сложи още по-големи бомби

Анита Мейзер се подмлади, сложи още по-големи бомби

Анита Мейзер оживя след силикона и отиде на плаж във Флорида

Анита Мейзер оживя след силикона и отиде на плаж във Флорида

Реклама
Реклама
Реклама