Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17602656 www.bgdnes.bg

Излагация в "Хелс китчън"! Не знаят кой е Гришо, Денков, Емил Димитров и Тодор Колев

Голяма излагация в "Хелс Китчън" видяха зрителите тази вечер! В една от игрите участниците трябваше да подскажат, но само чрез асоциации, на свой съотборник, който не вижда маската на популярна личност. И излагациите започнаха.

При "сините" Жоро не можа да познае Григор Димитров, въпреки че му казваха, че това е най-добрият български тенисист в момента и е ходил с Никол Шерцингер и Мария Шарапова. "Не го знам, не гледам тенис", измърмори 32-годишният Георги от Варна. След това "сините" се изложиха, като не познаха дори и великия певец Емил Димитров, въпреки че бе подсказано с песента "Моя страна, моя България". Така 20 физиономии не бяха познати, а само 13.

Реклама

Отборът на звездите също не остана по-назад в резилите. На лика на Диего Марадона фолкпевицата Бони опита да помогне с бразилец, а Китодар го нарече мексиканец, обявиха го и за чернокож. Гърдева логично нямаше как да познае. Изи пък не знаеше кой е бил предишният ни министър-председател, който носи титлата академик. Разбира се това бе Николай Денков. Още по-голяма бе издънката й, когато не можа да познае великия ни актьор Тодор Колев, въпреки че й бе казано, че е бил водещ на шоуто "Как ще ги стигнем американците". Бони пък запя неговата песен "Сто кила ракия давам".

"Тодор Колев, бе човек. Той е от Шумен човекът. Брат ми е участвал в негов филм. Е*и му майката... Аз съм от Шумен, по дяволите, как няма да се сетя. Умрях от срам", ядоса се Изи, когато видя маската.

"Сините" спечелиха тази игра и така получиха 5 минути повече за готвене. Те трябваше да приготвят вегетариански специалитет. "Всякакво месо е абсолютно табу!", нареди шеф Ангелов. Звездите победиха "сините" с 5:3.

Изи се прояви и в друга сцена от днешния епизод. Шефът я накара да обясни ананас с асоциации, а тя каза: "Плод, който прави вкусовете на човешкото тяло по-сладки. Когато един мъж си хапва ананас, този ананас овкусява неговите сокове..."

"Откъде знаеш, бе?", попита шеф Ангелов. "Прекарах достатъчно време с Кобилкина, за да знам", отвърна Изи.

Четете още

ЧЕСТИТО! Победителят от "Хелс китчън" чака бебе

ЧЕСТИТО! Победителят от "Хелс китчън" чака бебе

Скандал! Зрителите са бесни на шеф Ангелов

Скандал! Зрителите са бесни на шеф Ангелов

Реклама
Реклама
Реклама