Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17606007 www.bgdnes.bg

Опустошителна буря в "Ергенът"

Тази вечер (10 април) зрителите на bTV ще станат свидетели на индивидуалната среща на Алек с Магдалена, към която той отправи повече от изненадваща покана за романтично уединение по време на последната „Церемония на Розата". Най-желаният ерген ще отплава с избраницата си към един от най-екзотичните безлюдни острови, където двамата ще имат възможност да останат насаме на свещено място, недокоснато от човешка ръка в продължение на цели 70 години. Там двамата ще се впуснат в търсене на скрито съкровище, до което ще трябва да стигнат, разгадавайки любопитни загадки.

Докато Алек и Маги споделят романтични моменти на самотния остров, момичетата в имението ще бъдат изправени пред поредното забавно групово предизвикателство. Те ще имат на разположение платове, ножици и игли, за да ушият перфектния костюм за „ергена" – панталон, сако, риза и подходяща вратовръзка. Претендентките ще бъдат разделени в два отбора – „Храбри шивачки" и „Кроящи красавици", а Алек ще трябва да избере чия „шев и кройка" е по-добра.

Реклама

По време на вечерния коктейл зрителите на bTV ще станат свидетели на грандиозен скандал, който ще противопостави две от най-изявените дами в имението – Теа и Виктория – в невиждан до момента междуличностен сблъсък. Кулминацията на вечерта ще бъде поредната инфарктна „Церемония на Розата", след която още една от участничките ще трябва да се сбогува с бизнесмена и да напусне имението завинаги.

В четвъртък (11 април) е време за поредната групова среща на момичетата в компанията на Алек. Дамите ще бъдат разделени в два отбора – „Сини лъвици" и „Розови пантери", за да премерят сили в ожесточен турнир по хокей на трева. Съдия на мача ще бъде не кой да е, а самият Алек, който ще се усамоти с победителките на грандиозно парти. По време на вечерния коктейл една от участничките ще се усъмни, че Младенов има интерес към нея и директно ще го попита дали в нейно лице вижда потенциална половинка. А признанието на друга, че е безумно влюбена в него, ще разгорещи страстите в имението до краен предел... В края на вечерта Алек ще трябва да вземе едно от най-трудните си решения до този момент в поредната наелектризираща „Церемония на Розата".

Четете още

Забъркаха ергенка във фалшив годеж

Забъркаха ергенка във фалшив годеж

ОПА! Секси ергенка чукна 30 с тайнствен мъж, крие го от суеверие

ОПА! Секси ергенка чукна 30 с тайнствен мъж, крие го от суеверие

"Ергенът" и "Хелс китчън" в Сатирата

"Ергенът" и "Хелс китчън" в Сатирата

Агитка прекъсна фотосесията на ергенката Валерия

Агитка прекъсна фотосесията на ергенката Валерия

Реклама
Реклама