Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17614087 www.bgdnes.bg

"Смрадлива циганка" и "ще умреш, селянко"! Брутален расистки скандал в "Ергенът" изгони Теа!

"Смрадлива циганка",  "Изобщо не искам да обсъждам най-грозната и най-смрадливата от тука!". Това са само част от най-бруталните изказвания на ергенката Теа в епизода в сряда, отправени срещу Виктория, добила популярност в риалити формата с прозвището си "Цър-пър".

Расисткият скандал се отрази неблагоприятно на русокосата фурия и тя остана без роза от ергена Алек. Така участието на танцьорката приключи. 

Реклама

Търпението Виктория се изчерпа и тя не успя да остави без реакция поредния път, когато беше наречена "цър-пър". Няколко провокативни реплики изостриха отношението между двете и скандалът помежду им ескалира. Киара откардна Алек пред очите на всички. Това беше поводът Теа да се включи активно в разговора, без да изслушва и изчаква останалите. И кутията на Пандора се отвори.

"Не може да си центъра! Цял ден тебе те слушаме!" (Виктория). "Цър- пър, изобщо не искам да те слушам!" (Теа). "Ако още един път те чуя да ми викаш цър- пър, няма да е добре за тебе! Защото си имам име. И защото това са обиди! И другото, което е, ме гледай в очите." (Виктория)

"Аз не съм мишка, разбра ли? Ти си мишката тука!" (Виктория)" (Теа). "Най-грозната? Ти ли, бе... парцал!" (Виктория). "Кажи бе, цър- пър! Разкажи за какво ново разказваш. Да чуя малко новини по мой адрес. Че само гадния ти глас го чувам навсякъде. Нали знаеш, че Алек те държи, щото му е жал за тебе, първо заради визията ти, втори заради гадния ти, гнусен глас..." (Теа). "Кат' станеш к'во? Ще ти вкарам едно токче и ще умреш, бе, селянко! Циганко! Ти всъщност си циганка очевидно и си личи от 100 километра. С лилави венци и с пъпки по лицето." (Теа)Острите реплики не спряха до тук, а кулминацията тепърва предстоеше, пише .

"Не ми се говори с провокатор, който разчита само на провокации, щото е грозна, щото е тъпа, щото е черна, щото е мръсна. И се чуди какво да измисли за мен, защото не знае как да изпъкне пред моята красота, пред моя ум, пред моя интелект. Кльощава, мръсна, черна, гадна... какво да говоря с този човек?" (Теа). "Не искам да влизам в разговор с това цигане. Казах какво ми е мнението за нея. Нека си вика там, нека си крещи... " (Теа)

Четете още

Гавра в "Ергенът": Облякоха Алек като Флинстоун

Гавра в "Ергенът": Облякоха Алек като Флинстоун

Болезнено: Морски таралеж убоде Магдалена в „Ергенът"

Болезнено: Морски таралеж убоде Магдалена в „Ергенът"

Опустошителна буря в "Ергенът"

Опустошителна буря в "Ергенът"

Забъркаха ергенка във фалшив годеж

Забъркаха ергенка във фалшив годеж

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама