Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17618547 www.bgdnes.bg

"Потенциална гнусна убийца! Съд и затвор!" Бунт срещу пияната чалгаджийка Дебора

  • Недоволство в социалните мрежи
  • След хейта заради пиянската й изцепка скочиха на изпълнителката и за пеенето й

В потрес изпадна обществото на България, след като поредната популярна личност бе хваната да шофира пияна. Преди няколко дни униформените заловиха фолкдивата Дебора. Бившата брадърка причини лека катастрофа по обяд в столицата. На певицата веднага й е направен тест с дрегер, който отчита 2,9 промила.

Реклама

"Потенциална гнусна убийца! Съд и затвор! Докога, българино, ще позволяваш на такива да се чувстват богоизбрани."

С този и подобни коментари бе атакувана в социалните мрежи изпълнителката дни след инцидента. Дебора категорично отрече, че е била пияна. И е категоричнa, че тестът е сбъркал.

Дали е права, или наистина е шофирала под влиянието на алкохол, ще стане ясно в следващите няколко дни, когато излиза кръвната проба на попфолк дивата.

Хейтът към силиконката обаче не е само заради пиянската й изцепка. Дни преди да бъде хваната от полицията, Дебора пусна ново парче. Но не пее на български, а на гръцки. Което е докара куп обвинения.

"Е, стига де. Като пееш на друг език, поне научи произношение и ударения. Прочела текста и ето ти гръцки", гласи един от коментарите към парчето на певицата.

"Гръцкият ти е потресаващ. Не знаеш български, пък си тръгнала да пееш на чужд език", добавя друг потребител в мрежата по адрес на сексапилната брюнетка.

Четете още

Близките на певицата Дебора притеснени след ареста

Близките на певицата Дебора притеснени след ареста

Дебора като Диона - оправдава се за алкохол с лекарства

Дебора като Диона - оправдава се за алкохол с лекарства

Реклама
Реклама
Реклама