Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17629039 www.bgdnes.bg

Ето го гаджето на Изи от "Хелс китчън"

Сексапилната мацка е във връзка с младеж хипар

Дългокос младеж е гадже на една от най-желаните жени у нас - Изабела Овчарова. Чаровната мацка, която е част от звездния отбор в "Хелс китчън", от години има връзка с малко по-възрастния от нея Стоил Георгиев.

Въпреки че Изи, както я наричат, крие упорито личния си живот, "България Днес" успя да изнамери мъжа, до когото си ляга всяка вечер.

Реклама

Чаровната брюнетка няколко пъти бе споменавала, че има гадже. И дотам. Оказва се обаче, че нещата между Изи и Стоил са доста сериозни. 23-годишната влогърка от дълго време живее с половинката си.

За разлика от редица девойки, които търсят славата и затова се хващат със заможни господа, половинката на Изи е коренно различен. Стоил има вид на хипи, редовно експериментира със стила си. Преди години е боядисал косата си виолетова.

Външният му вид накара редица да се присмиват на Изи за избора й на мъж.

"Скандално смешен", гласи един от коментарите по адрес на момчето.

Сладката мацка обаче грам не се трогва от мислите на останалите. Тя е наясно, че винаги ще има хейт към нея и човека до нея.

"Хелс китчън" ми се стори като най-подходящ риалити формат за мен. Приех, макар че ме беше страх. Години наред, както се вижда и във видеата ми, готвя, разбира се, непрофесионално. От 15-годишна качвам видеа как приготвям разни неща", споделя Изи за това как е решила да влезе в кухнята на Виктор Ангелов.

Въпреки че в момента е изцяло отдадена на работата си, влогърката е категорична: "Любовта е най-важното нещо в живота".

Четете още

ШОК! Изи от "Хелс китчън" се показа с мустак

ШОК! Изи от "Хелс китчън" се показа с мустак

Изи от "Хелс Китчън" крие гаджето

Изи от "Хелс Китчън" крие гаджето

Реклама
Реклама
Реклама