Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17640031 www.bgdnes.bg

Бебето на Валери и Николета стана звезда!

  • За първи път в "България Днес" преди 12 години
  • Днес красавицата се радва на второ бебе от друг футболист

Днес в рубриката "Фотоспомени" връщаме лентата 12 години назад, когато най-популярната двойка в България - футболистът Валери Божинов и плеймейтката Николета Лозанова, се сдобиха с първото си общо дете.

Реклама

Бебето Никол се роди на 1 април 2012 г., след като се е наложило спешно секцио. Терминът на Николета е бил на 15 април, а операцията предварително е насрочена за 6 април, но Никол явно е нямала търпение да се появи на бял свят и проплаква в първия ден от април. Само 16 дни по-късно бебето вече е звезда, след като ексклузивни снимки изгряват на първа страница на "България Днес".

"Най-известното бебе в България в момента несъмнено е Никол Божинова. "България Днес" първи се добра до снимки на новородената дъщеря на Валери Божинов и Николета Лозанова. Все още е трудно са се прецени на кого от известните си родители прилича малката. Никол е с дълга тъмна коса, кафяви очи и тежи 3500 грама." Това пише на първа страница на любимия вестник на 17 април 2012 г. И какво по-добро доказателство за това, че съдбата има чувство за хумор, от факта, че и в момента новините около Николета отново са свързани с бебе? Изкусителната красавица зарадва с дъщеря един от най-добрите приятели на Валери Божинов - вратаря Николай Михайлов.

Второто момиче на Николета се казва Борислава. Кръстена е на своя дядо по бащина линия, легендарния страж на националния отбор и бивш президент на БФС Борислав Михайлов.

А каката Никол вече е на 12 години и гледа към тийнейджърската възраст. Наскоро тя отпразнува рождения си ден в компанията на приятелки в нощно заведение в София. Чаровната госпожица покани гостите си на участие на певицата Биляна Лазарова-Биляниш. Снимки, качени в социалните мрежи, показват как хлапетата припяват на един от хитовете на изпълнителката.

Предишният рожден ден на Никол, когато тя навърши 11, също беше незабравим. Освен че пътува до Париж за празника, дъщерята на Валери и Николета получи специален поздрав от фуболната суперзвезда Неймар.

"Здравей, Никол. Благодаря, че ме подкрепяш. Целувки, чао", казва бразилският нападател в специално видео. "Честит рожден ден на мен и много благодаря, Неймар", написа рожденичката в коментар.

Реклама

Е, който е орисан още от бебе да бъде звезда, явно не може да избяга от съдбата си! "България Днес" пожелава много здраве и радост на Никол и да радва близките си с успехи!

Четете още

Божинов правил секс с Николета в самолет

Божинов правил секс с Николета в самолет

Валери и Николета се разведоха
Валери и Николета се разведоха

Валери и Николета се разведоха

Реклама
Реклама
Реклама