Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17653237 www.bgdnes.bg

Отпадналият Георги от "Хелс Китчън" говори за сватосванията си, Камелия го иска за кум при сватба с Чоткин

Мениджърът на ресторанти Георги Божков, който отпадна от "Хелс Китчън" бе определен, като сватовника на предаването. Взе участие във взаимоотношенията на двойките Чоткин и Камелия, и Димитър и Симона, като активно ги сгаджосваше. В предаването "На кафе" по Нова телевизия Георги разказва пред Гала как влезе в тази роля.

"В двора имам един стол, който си е мой. Когато седна на едно място, то си е моето, без значение дали съм вкъщи или навън - каза Георги. - Привиквах всеки при мен, който има нужда да си сподели нещо и да си приказваме. Камелия и Чоткин всички ги бъзикаха и сгаджосваха. Аз Ками директно я дръпнах настрани и си й казах да не прибързва и да му даде шанс. Да излязат на кафе, да го опознае и тогава да реши дали иска да е с него. Аз посях семка в тяхната връзка, която тръгна да расте с всеки ден. С нея сме добри приятели сега и ме иска за кум. Симона по същия начин я съветвах, но за Димитър. Митко има различно излъчване от останалите българи. Аз я окуражих да говори с него и там с времето станаха нещата."

Георги поговори и за отношенията си с Чоткин, тъй като двамата имаха скандал в предаването.

"Аз не съм в лоши онтоншения с Чоткин. Не всичко, което сме си казвали е излъчено. Скарахме се един път, защото той натиснна копче, което не трябваше. Това беще името ми, а аз много държа на него и как хората ще ме помнят - сподели Жоро. - От самото начало му помагах с всичко. Той наистина има проблем със смесването на английския, българския и италианския език. Даже колеги във формата ме питаха как може при положение, че аз най-много внимание му обръщам и му помагам, да се скараме. Аз не знаех. С Чоткин имахме разговор за това. В един момент му предложих, като свърши формата и му се избистри главата, да седнем и да поговорим някъде. Напрежението в шоуто понякога идва в повече и дава резултат в отношенията между хората", категоричен е Георги.

Четете още

Ето го гаджето на Изи от "Хелс китчън"

Ето го гаджето на Изи от "Хелс китчън"

Георги АУТ от "Хелс Китчън", бил в карцера на Френския легион

Георги АУТ от "Хелс Китчън", бил в карцера на Френския легион

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама