Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17656610 www.bgdnes.bg

Футболистът Кака не искал развод, вярвал в Исус

Бившата съпруга Селико настрои цяла Бразилия срещу себе си

Носителят на "Златната топка" за 2007 г. Рикардо Кака често беше малтретиран от съперници на терена, но най-тежката травма му нанесе бившата съпруга Каролина Селико, с която се раздели през 2015 г.
Едва сега бразилският футболен магьосник реши да проговори за развода си. Кака беше провокиран да разкаже своята версия, след като Каролина настрои цяла Бразилия срещу себе си с изказване, белязано от тежък егоизъм.
"Кака никога не ме е предавал - призна красавицата. - Той се отнасяше добре с мен, даде ми прекрасно семейство. Но не бях щастлива, нещо ми липсваше. Проблемът беше, че той беше твърде перфектен за мен."
След раздялата преди девет години Кака трудно се справяше с развода. Но бившата му жена си намери нов мъж и се ожени повторно.


Рикардо намери сили да се върне към най-трудния момент в живота и сподели съкровени мисли. "Направих всичко възможно, за да спася брака си, защото съм силно вярващ - призна Кака. - Християнинът не се жени, за да се разведе. През 2015 година бях женен и съпругата ми по това време реши, че не иска повече да бъде обвързана. Тя каза, че не е щастлива, и отдаде това на брака. Тогава живеехме САЩ и тя поиска да се върне в Бразилия."
Каролина Селико е детската любов на Кака, двамата се ожениха през 2005 г. Тогава бразилецът беше играч на "Милан". Двамата имат син и дъщеря заедно.
Любопитното е, че и следващата любов на Кака носи името Каролина. Рикардо Кака и Каролина Диас вече имат едногодишна дъщеричка и по-рано тази година обявиха годежа си. Бразилия е в очакване на следващата звездна сватба, а почитателите на Кака се молят този път той да има по-голям късмет в брака.

Четете още

Шокиращ повод за развод: Кака бил твърде перфектен

Шокиращ повод за развод: Кака бил твърде перфектен

Роналдиньо срещу Анри на световно за легенди

Роналдиньо срещу Анри на световно за легенди

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама