Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17666467 www.bgdnes.bg

Щерката на Луис Енрике хваната с ново гадже

Сира Мартинес отива в Париж да уведоми баща си

Красивата дъщеря на треньора на "Пари Сен Жермен" Луис Енрике е сменила бившия си приятел Феран Торес с негов съотборник в националния отбор на Испания, разнася клюката в страната на баските.
Свидетели твърдят, че състезателката по конен спорт Сира Мартинес се среща с централния защитник на "Реал Сосиедад" Робин льо Норманд. Испанската телевизионна програма "Сосиалите" твърди, че двамата са били забелязани "да се гушкат и да са нежни един с друг" в баския град Сан Себастиан, където е базиран отборът на "Реал Сосиедад".
Твърди се, че Сира, която се раздели с бившия нападател на "Барселона" и "Манчестър Сити" преди почти година, е пътувала до Париж, за да се види с известния си баща. Предположението е, че му е съобщила за новината в личния й живот, преди той да научи това от медиите.
Льо Норманд е роден във Франция и започна да играе в "Брест", но получи испанско гражданство през 2023 г. и беше част от отбора на Испания, който спечели Лигата на нациите на УЕФА през същата година.
27-годишният футболист и 24-годишната Сира все още не са коментирали съобщенията, които ги свързват романтично.
Феран Торес се срещна със Сира, когато току-що бе навършил 24 години, докато играеше за "Манчестър Сити" и двамата започнаха връзка от разстояние преди неговото преместване в "Барселона" през 2022 г. Двамата тръгнаха по различен път през май миналата година, като Сира искаше да се съсредоточи върху спортната си кариера.
Миналата година я свързваха за кратко с мотоциклетния състезател Алекс Маркес, но двамата никога не потвърдиха, че имат връзка.

Четете още

ЖЕГА! Футболна СЕКСБОМБА отива в джунглата

ЖЕГА! Футболна СЕКСБОМБА отива в джунглата

Мбапе отряза и Макрон заради "Реал"

Мбапе отряза и Макрон заради "Реал"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама