Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17667453 www.bgdnes.bg

РЕКОРД! ДесиСлава е най-младата баба в попфолка

Синът на певицата - Майки, кръсти бебето на именитата си майка

Освен всички призове, отличия и награди, които е спечелила през годината, певицата ДесиСлава получи и още един, но със сигурност най-специалния - вече е най-младата баба в попфолка. Месец след като навърши 45 години, една от легендите на чалгата вече си има внучка. И още нещо, момиченцето ще носи нейното име - Десислава!

Синът на блондинката - Майки, стана баща за първи път. Любимата на наследника на ДесиСлава - Анджела, го дари с женска рожба. Младите родители, естествено, решават да кръстят бебето на именитата му баба. За намерението на младите влюбени какво име да изберат за рожбата си "България Днес" първи писа още миналата година.

Реклама

Бебето на наследника на Десислава проплаква точно в 08,26 ч. в сряда. А фолквеличието научава секунди по-късно радостната вест. И веднага се похвали с новината.

"Много е вълнуващо, много! Боже, благодаря ти, че ме дари с най-прекрасната внучка, която носи моето име! Пожелавам на всеки да изпита това щастие!", написа ДесиСлава. А под поста й заваляха поздравления от колежки от музикалния бизнес, приятели и фенове.

Въпреки че станаха родители, синът на ДесиСлава и изгората му нямат намерение да се женят на този етап. Двойката живее от години на семейни начела. А ДесиСлава харесва много избраницата на сина си.

Любимата на Михаил, както е рожденото име на наследника на певицата, е с цели 5 години по-голяма от него. По професия момичето е фризьорка.

Да са живи и здрави!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама