Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17676367 www.bgdnes.bg

Кака Лара с ботокс, Радина Кърджилова с контур на устните

На 50 г. ми е време за това, дори и сега се колебаех, казва водещата

Любимката на поколения български деца, Кака Лара, претърпя козметична промяна преди ден. Водещата си сложи ботокс на челото и заприлича на абсолютна абитуриентка.

"Ходя при най-добрата дерматоложка у нас. Благодарение на нея първият ботокс в лицето ми е факт. Първоначално я помолих да ме опъне много. Тя ме погледна и каза, че ако в днешно време видя някоя много опъната, значи е отишла при най-лошия лекар", смее се Лара.

Реклама

След "вмешателството" актрисата зачакала да види реакцията на колежките, с които репетира, но нищо не последвало.

"Накрая не се стърпях и им казах, че съм си сложила ботокс. Прободох смело челото си, макар че винаги съм ходела с бретон и бръчките не са се виждали", с усмивка сподели Лара Златарева.

Колкото до колежките й, те така и не разбрали, че тя има нещо различно по лицето си. "Много си добре, познавам тази прекрасна госпожица докторката", написа и колежката на Лара - Биляна Петринска. Тя също не пропуска процедура за разкрасяване и винаги е в топ форма.

Друга тяхна посестрима, която държи да е в тренда, е красавицата Радина Кърджилова.

Жената на Деян Донков се слави с естественото си излъчване и не посяга към силния грим. От няколко дни Кърджилова се е погрижила за себе си, като си е направила контур на устните. Той създава ефект "ухапана от пчела", но е красив и на Радина й отива, тъй като е направен с "малко, но от сърце" материал.

"Толкова си хубава и чаровна! Отличаваш се с естествена красота", коментират актрисата феновете й, които могат да я гледат в представления на Народния театър.

Четете още

Кака Лара РАЗКРИ: Цветана Манева е измислила името ми на пиянска вечеринка

Кака Лара РАЗКРИ: Цветана Манева е измислила името ми на пиянска вечеринка

Кака Лара призна: Не искам да бъда на 20 години!

Кака Лара призна: Не искам да бъда на 20 години!

Реклама
Реклама
Реклама