Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17684297 www.bgdnes.bg

Уволнената от Гонзо ергенка Виктория ИЗПЛЮ КАМЪЧЕТО, намеси "Лудогорец"

  • След като бе изгонена от футболната централа
  • Уволниха ме, защото съм уронила престижа на БФС с участието си в предаването, обяснява Асенова

Нов скандал разтресе футболната федерация.

Гонзо отива на съд!

Една от най-коментираните участнички в настоящия сезон на "Ергенът", Виктория Асенова, обяви, че завежда дело срещу Българския футболен съюз и в частност новия президент Георги Иванов. Причината за това е неправомерното й според нея уволнение.

Реклама

Вики бе представяна в телевизионния формат като футболен мениджър. За нея се знаеше, че работи в БФС от няколко години. "България Днес" първи писа още в края на март, че след участието си в шоуто ергенката ще бъде уволнена. След като не получи роза от ергена Алек, Виктория напусна шоуто. След което тя лично потвърди информацията на "България Днес", че действително е загубила работата си във футболния съюз.

В петък сутрин Виктория Асенова внесе иск срещу БФС в Софийския районен съд.

"Официално от понеделник сме с приключени взаимоотношения с БФС. Не беше по мое желание. Изцяло е инициирано от БФС това нещо. Мотивът е участието ми в "Ергенът". Мотивът е, че уронвам авторитета на федерацията, което аз не смятам, че е така, защото почти две години съм си вършила работата на ниво. Ходила съм на доста командировки в УЕФА и ти, ако не си вършиш работата, няма да ти се преподписва договорът. Затова започваме процедура за съдебно дело срещу БФС. Истината, която разкрих за Габриела, е причината за моето отстранение. Може би Габриела сега се чувства горда с това нещо", коментира Виктория.

Става въпрос за разкритието, че ергенката Габриела точно преди да влезе в предаването, се е залюбила с един от футболистите на "Лудогорец", който си има съпруга.

Пред "България Днес" пиарките на предаването обясниха, че докато сезонът не е свършил, участничките нямат право да дават изявления за други медии. Освен това не желаят да коментират теми от личния живот на ергенките. От БФС засега също отказват да вземат отношение относно заведеното дело.

Стана ясно, че Виктория е била и секретарка на изпълнителния директор Борислав Попов. Потърсихме го за коментар, но той не си вдигаше телефона. В момента БФС все още е без пресаташе и няма кой да отговаря на поставените към федерацията въпроси.

Реклама

Освен това Асенова изпълняваше функциите на "мениджър футбол и социална отговорност" в "Бояна". Преди това ергенката пък отговаряше за фен шопа на ЦСКА 1948. Попов запази длъжността си и след оставката на Борислав Михайлов, на който беше дясна ръка. Новото ръководство в лицето на Георги Иванов реши да остави директора във футболния съюз. Иначе Вики проговори и за чувствата си към ергена Алек.

"Продължавам да съм влюбена. Все още имам чувства към Алек. Ако кажа, че не са се появявали мъже, ще излъжа. Но просто аз не им давам шанс, защото все още си мисля за моментите, които имах в "Ергенът". С Алек се разбирахме много добре. Той осъзнаваше, че някъде с действията си ме е разочаровал и даде шанс на простотията и глупостта", довери Виктория. Софиянката понесе много обиди в "Ергенът", които силно нараниха чувствата й. Беше й лепнат прякора Цър-пър.

"В национален ефир заявявам, че не съм от ромски произход. Не съм циганка, както беше казано от Теа. Това, че примерно кожата ми е по-тъмна и ходя на солариум, не означава, че съм такава. Да, това ме засегна повече, защото така ти обиждаш много хора от нашата нация", призна Виктория.

В предаването "Преди обед" Асенова говори за отношенията с другите момичета в романтичното риалити и след него. Тя заяви, че след шоуто Христиана пишела на нейни познати, че Виктория е мърла и не се къпе.

Още при представянето си в телевизионния формат Виктория акцентираше най-вече върху това, че обожава работата си, гледа мачове и нонстоп ходи на футболни срещи. В миналото мацката е тренирала художествена гимнастика, а след края на спортната си кариера се е занимавала и с модерен балет. Харесва й да работи с мъже, защото по думите й те не са интриганти като жените.

За последно през миналото лято Асенова се появи като представител на БФС на ученическия футболен турнир "Шампионите на София" - 2023. Миналия месец ергенката самосиндикално цъфна и на церемонията по награждаването на "Футболист на годината" в столичен хотел, където се засече с новия шеф на футбола Георги Иванов-Гонзо. Виктория дори позира с един от трофеите, но не стана ясно по каква линия е там.

30-годишната мома се фука с фланелка на националния отбор с името на нападателя Георги Русев на гърба. Отделно от това друг национал - защитникът Иван Турицов, лично й подарява за рождения ден своя тениска на ЦСКА с разписан автограф. Виктория изобщо не крие, че е луда фенка на "червените", и често посещава техни мачове. Асенова обаче упорито прикрива дали е имала любовна афера с някой от популярните футболисти до този момент. Самата тя връчи на ергена Алек тениска на националния футболен отбор с неговото име и рождена дата.

Четете още

Ергенката Виктория организирала "Футболист на годината"

Ергенката Виктория организирала "Футболист на годината"

БФС уволни ергенката Виктория

БФС уволни ергенката Виктория

Реклама
Реклама
Реклама