Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17690212 www.bgdnes.bg

Владо Михайлов проговори за отношенията с жена си, разкри най-голямата си болка

Владимир Михайлов повдигна завесата на личния си живот. Актьорът разкри какви са отношенията със съпругата му Миша пред Деси Банова по Нова ТВ. 

"Голямата любов много ти помага. Вдъхновява те по един различен начин. Освен това човекът до теб във времето ти става рамо. Аз съм така с моята съпруга. Знам, че тя би ме подкрепила винаги във важните неща и винаги би ми казала, ако някой проект не е точното нещо за мен", споделя артистът.

Реклама

Двамата са много често заедно. Освен че отглеждат трите си деца, Владо и Миша и работят на едно място. Двамата свирят в една и съща група и са почти неотлъчно един до друг.

"Да работиш с близкия си човек е много интересен експеримент", допълва Михайлов.

Екранният Денис Топал от хитовия сериал "Братя" сподели и за най-голямата болка в живота си, след която изпада в тежка депресия. Денят, в който баща му си отива от този свят, съсипва до неузнаваемо актьора.

"Трябваше да съм на снимки същата сутрин. Оказа се, че локацията, на която трябваше да се случи това, не беше налична и това беше като една милостиня, защото аз не бях в състояние да си кажа името. Болката може да те вдъхнови, но може и да те блокира. След време разбрах, че съм бил в много тежка депресия и не съм бил адекватен. Добре е човек да е зает, да се чувства полезен, да минава времето", изповядва се Михайлов.

Четете още

Актьорът Владо Михайлов стана жертва на агресия

Актьорът Владо Михайлов стана жертва на агресия

Победителят в "Капките" Владимир Михайлов: Дълъг разговор с Васил Найденов ми помогна за успеха

Победителят в "Капките" Владимир Михайлов: Дълъг разговор с Васил Найденов ми помогна за успеха

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама