Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14519219 www.bgdnes.bg

Победителят в "Капките" Владимир Михайлов: Дълъг разговор с Васил Найденов ми помогна за успеха

Дълъг телефонен разговор с легендата Васил Найденов помага на Владимир Михайлов да стане победител в шоуто "Като две капки вода". Певецът набрал номера на Найденов в навечерието на големия финал и споделил как се чувства преди последното си изпъленение на "Болката отляво". Емблематичната песен е любима на поколения българи именно в изпълнение на Васко Кеца.

"Звъннах по телефона на Васил Найденов и дъго разговаряхме - разказа Владо Михайлов в сутрешния блок на "Нова". - Той е пълен с истории. Бързо прекача от тема на тема и започва да разказва следваща случка още докато се смеещ истерично на предишната."

Реклама

Михайлов обеща да изкара шофьорска книжка и да започне да кара кола. Както "България Днес" писа, красивата жена на музиканта - Михаела, ще го вози в новия автомобил, който изпълнителят си спечели като победител в "Като две капки вода". Още в началото на предаването водещият Герасим Георгиев-Геро направи интересна прогноза, която се сбъдна. Тогава актьорът отбеляза, че всеки финалист, който имитира Кеца, печели предаването и си тръгва с голямата награда - лек автомобил. Поне това показвала досега статистиката, а победата на Владо доказа правотата на думите му.

Михаела, жената на Михайлов, също е музикант, а в момента семейството се готви за бала на големия им син - Живко. Той се занимава с компютърен дизайн и ще кандидатства с това. Второто дете на победителя - дъщерята Мая, е по-малка с две години от Живко, но и тя вече пее в постановки към Софийската опера. И двете деца на Михайлов са от първия му брак с американка. Третото е плод на любовта му с красивата Михаела. Велизар е на 12 години и също е артистична натура. Той пък игра в сериала "Братя" и влезе в ролята на малкия Драго. Ходи на уроци по китара и също е много музикален.

Михаела и Владо се влюбват от пръв поглед и досега нито веднъж не са имали големи скандали. Актьорът не крие, че гастролира в различни жанрове, защото жена му се грижи за всичко останало и във всички житейски изпитания винаги е плътно до него и го подкрепя.

Четете още

Победителят от "Капките" не може да кара

Победителят от "Капките" не може да кара

Музикантът Здравко Радоев: Аз направих Лили и Богдана звезди!

Музикантът Здравко Радоев: Аз направих Лили и Богдана звезди!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама