Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17783164 www.bgdnes.bg

СОЧНО! Емануела извади новите силиконови бомби

*Честит трети чифт 

Чалгаджийката наду пазвата с 1450 кубика силикон, дрехите й едва удържат огромните гърди 

Новите си силиконови гърди извади на показ чалгаджийката Емануела, зърна отблизо "България Днес".

Реклама

За провокативната певица това е трети чифт импланти, които си поставя през живота си след операция. С всеки следващ бюст Емануела вероятно търси не само по-добро качество, но и по-големи размери. Този път чалгаджийката е надула пазвата си с внушителните 1450 кубика силикон, което автоматично я превръща в каймака на кръшния жанр, що се отнася до гигантски гърди.

Емануела щедро разхожда новите си гърди по време на участие в чалготека в Студентски град в столицата. Умишлено залага на рокля, която едва-едва прикрива бюста й, и почерпените фенове с охота се наслаждават на горните интимни части от тялото й. Дрехата трудно удържа напъна на изкуствените бомби, които аха да разкъсат роклята и да стане още по-горещо в нощното заведение.

Фенове побързаха да се пошегуват, че с новата визия Емануела вече е порнозвезда и на мига може да направи блестяща кариера във филмите за възрастни, както вече сториха някои българки.

Първите импланти на певицата били скромните 350 кубика. Емануела ги сложила няколко години след раждането на първия й син "ей така за самочувствие", както обича да казва самата изпълнителка.

Четете още

Емануела заби поредно гадже, крие го

Емануела заби поредно гадже, крие го

Емануела реве насила срещу 200 лева

Емануела реве насила срещу 200 лева

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама