Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17828841 www.bgdnes.bg

След флирта в "Мастършеф"! Мис България с гадже, не е шеф Кустев

Влюбена съм! Имам мъж до себе си!, казва Лора Асенова, която се прочу в "Мастършеф" 

"Влюбена съм! Имам мъж до себе си и това не е шеф Кустев. С него не сме били интимни, тези твърдения не отговарят на истината. Той е щастливо обвързан, аз също, а между мен и него може да съществува само професионална връзка."

Реклама

Това сподели пред "България Днес" носителката на титлата Мис България - Вселена Лора Асенова. Красивата моделка блесна в последния сезон на "Мастършеф", а злите езици я забъркаха в сексафера с лидера на тричленното жури в кулинарното риалити шеф Илиан Кустев.

Половин година след края на телевизионното предаване красавицата от Бяла Слатина е категорична, че между двамата не е имало нещо повече. За сметка на това в началото на декември 2023-а, след като напусна формата, Лора отговори недвусмислено в ефира на Би Ти Ви: "Защо да няма флирт от време на време между една красива жена и един красив мъж".

По този начин вероятно ситуацията между двамата е стигнала единствено до флирта. А дали действително искрите са подпалили пожар между двамата, знаят само Асенова и Кустев. Колкото до новия си партньор, Лора не издава нищо, освен че е бизнесмен.

От малка хубавицата мечтае да има титла за красота. През 2019 г. печели конкурса "Мис България - Вселена", което я отвежда до световния конкурс в Атланта. В момента Лора работи като модел, инфлуенсър и IT в социалните мрежи. Вярва, че красотата отвън идва първо отвътре, затова спортува усилено и се старае да се храни и да готви здравословно. Суперсилата й е в здравословните десерти.

Асенова има своя модна линия, която представи на "София фешън уик", и признава, че кулинарията е оставила на заден план.

Четете още

Миската от "Мастършеф" Лора на режим

Миската от "Мастършеф" Лора на режим

Миската Лора от "Мастършеф" ПОКАЗА с кого спи

Миската Лора от "Мастършеф" ПОКАЗА с кого спи

Хубавицата Лора Асенова от "Мастършеф":  Красивите жени сме умни и готвим страхотно!

Хубавицата Лора Асенова от "Мастършеф": Красивите жени сме умни и готвим страхотно!

Мис България атакува титлата в "Мастършеф"

Мис България атакува титлата в "Мастършеф"

Реклама
Реклама
Реклама