Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17916710 www.bgdnes.bg

Сръбска сексбомба пита Николета за бременността

*Футболните съпруги се съветват се по балкански

*Йована Джорджевич чака скоро трето дете от футболист

Николета Лозанова и сръбската сексбомба Йована Джорджевич са футболни половинки. Свързва ги и нещо друго. И двете ще бъдат майки през тази година. Българската плеймейтка вече дари вратаря на "Левски" Николай Михайлов с щерка на име Борислава. Съвсем скоро Йована също ще роди от бившия национал на Сърбия Филип Джорджевич. За 36-годишния нападател и ослепителната красавица това ще бъде трета рожба, като те вече се радват на дъщеря Ноел и син Леон. 

Джорджевич показа супер наедрял корем, което издава, че е в напреднала бременност. "Анатомията е загубила ума си при мен. Аз съм цялата в сърце, то тупти навсякъде", споделя сръбкинята. Тя не се свени да се покаже по бельо, макар че е трудна. На други фотоси пък разкрива дълбоко деколте с доста набъбналите си гърди. 

Реклама

Снимките й са коментирани дори от Николета Лозанова. Тя изпраща емотикона с влюбен поглед, а Йована й отвръща със сърце. Двете сексбомби оказва се са приятелки и дори си дават съвети за бременността и за отглеждането на бебетата след раждането им.

Ни Ло бие аверката с в социалната мрежа инстаграм с цели 854 хиляди последователи, докато Йована до момента има 376 хиляди. 

Животът за Джорджевич не винаги е бил цветя и рози. През 2010-а тя прави опит за самоубийство след скандал с бившия си. Скача от мост над река Дунав в град Нови Сад. "Мислех, че няма друг изход. Сгреших и го осъзнах, когато се озовах във водата", споделя футболната съпруга пред местни медии. 

Четете още

Николета показа бебето

Николета показа бебето

Николета във форма след раждането

Николета във форма след раждането

Николета и Ники М. се преместиха в палат

Николета и Ники М. се преместиха в палат

Николета разхожда бебето по зърна

Николета разхожда бебето по зърна

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама