Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17927900 www.bgdnes.bg

Културистът Николай от "Игри на волята" вдига тежка сватба

Сгоди се за дългогодишната си приятелка Елена 

Предлага брак с пръстен с огромен диамант за няколко хилядарки 

Тежка сватба се задава в "Игри на волята". Културистът Николай Костадинов предложи брак на дългогодишната си приятелка Елена Маринова с пръстен с огромен диамант за няколко хилядарки, а отговорът на неговата изгора е повече от красноречив.

"ДА! Обичам те и винаги ще е така! Ти си моята подкрепа, моята сила и човекът, който ми дава любов и топлина. Ти си доказателство, че истинската и чиста любов съществува. Онази, която те зашеметява и оставя без въздух. Завинаги твоя!", категорично потвърди пред своя избраник и целия свят чернокосата красавица, която работи в салон за красота в столичния Студентски град.

Реклама

Новината за стяганата сватба предизвика фурор сред приятелите на влюбената двойка. Сред първите честитили на Николай и Елена бяха Денислава, Крум и Михаела от "Игри на волята". Кой ще кумува, къде ще бъде празничното тържество и с колко гости, тепърва ще се решава и уточнява.

Предложението за брак Костадинов прави в испанския град Валенсия. Изборът не е никак случаен - тогава Николай участва в престижен международен конкурс по културизъм, в който печели сребърен медал.

"В категория над 25 човека завърших втори. Като бях победен от абсолютния шампион на състезанието. Пътят беше много дълъг и много трънлив, особено без треньор. Но имах подкрепа постоянна и дори на моменти не я заслужавах от моя спътник в живота. Обичам те сега и завинаги. Започваме да пишем история", споделя културистът, който е в щастлива връзка с хубавата Елена от повече от пет години.

Малко преди това Николай стана абсолютен балкански шампион по културизъм в своята категория на международно състезание, провело се в София.

Четете още

Мирела от "Игрите" ще пее с Павел Николов

Мирела от "Игрите" ще пее с Павел Николов

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Иван от "Игри на волята" на сокче

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Иван от "Игри на волята" на сокче

Желязната Елена от "Игри на волята" живее втори живот

Желязната Елена от "Игри на волята" живее втори живот

БУМ на риалити бебета, вижте кой роди

БУМ на риалити бебета, вижте кой роди

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама