Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17954787 www.bgdnes.bg

Кулагин ОБВИНИ майката на Сузанита в схема за 70 бона

 Валентин Кулагин обвини майката на скандалната певица Сузанита и бившата жена на Орхан Мурад - Шенай в злоупотреба

Сериозни обвинения към майката на Сузанита – Шенай, се тиражират в социалната мрежа ТикТок. Според потребители тя редовно злоупотребявала с приходите, които получава чрез благотворителна дейност. Според запознати, хитрата туркиня е източила внушителната сума от 70 000 лева.

Реклама

От известно време насам бившата жена на Орхан Мурад събира пари в интернет чрез профила си в ТикТок за закупуване на апарати за лимфен дренаж, необходим за поддържането на живота на болни от рак с отстранени лимфни възли.

По този повод с разкритие се включи популярният гримьор Валентин Кулагин, който сподели шокиращата информация, че Шенай имала система за източване на пари за въпросните уреди, пише в. "Галерия". „Оказва се, че тази жена е взела около 70 000 лева за благотворителност, без да има фирма. Няма и регистрирана фондация за целта, а защо не го е направила? Твърди, че машинките, които закупува със събраните средства, са на стойност 1200 лева за брой, а всъщност истината е, че ги закупува от китайските сайтове за 50-100 долара", разказа по време на лайв Кулагин.

„Направи си скули, нос за втори път, бюст. Тези операции са забранени, когато някой има разсейки", разяснява гримьорът, визирайки здравословното състояние на Шенай. Преди време тя разкри в интервю, че разводът с Орхан Мурад й докарал стрес, от който развила втори рак. Злокачественото образувание било в областта на дясната гърда, което след 8-часова операция е изрязано в турска болница.

Четете още

Певицата Сузанита: В джипа на Кристиан пътниците са били на райски газ

Певицата Сузанита: В джипа на Кристиан пътниците са били на райски газ

ТРАГЕДИЯ! Сузанита си счупи най-милото

ТРАГЕДИЯ! Сузанита си счупи най-милото

Сузанита: Качих 20 кг покрай бременността

Сузанита: Качих 20 кг покрай бременността

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама