Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18133189 www.bgdnes.bg

Жени Калканджиева: Чакам промени, така повече не може!

Гласувах за бъдещето на детето си, трябва да спрем да се делим, зове красавицата

"Естествено, че гласувах!", категорична е пред "България Днес" миската Жени Калканджиева. Бизнес дамата подчерта, че е отговорен гражданин, и смята, че е важно всички да упражнят своето право на глас.

Реклама

Когато Калканджиева пуска вота в кутията, винаги мисли за едно нещо - детето си.

"В крайна сметка аз мисля за бъдещето на детето си. Не знам какъв тип хора не ходят да гласуват, безотговорно е да си такъв човек" категорична е Жени.

Чернокосата красавица има надеждата, че след тези избори ще има промяна в политическия пейзаж на България.

"Надявам се да има промени. Всеки в парламента, който и от която партия да е, имаше достатъчно време да види, че по този начин, по който управлява, нещата не се случват", коментира Жени и допълва: "Народът остава все по-недоволен. В последните две години всички се убедиха, че в крайна сметка за тази работа трябват професионалисти. Не шуробаджанащина, не да се слагат на главни постове хора, които си нямат представа от работата, а хора, които да знаят какво правят", казва миската.

Калканджиева смята, че постоянните конфликти, които не съставят и едно продължително правителство, се отразява и върху населението.

"Видя се, че с тези раздори нито една партия не печели, а пък народът става все по-озлобен. Сякаш се разделят на два лагера - едната част е озлобена, другата част се присмива на нея", наблюдава Жени, която въпреки трудната ситуация не губи кураж. "В крайна сметка имам надежда, че малко или много са си взели поука политиците."

"Гласувах и за евроизборите. Все пак България е част от Европа, ние не може да гледаме само нашата паничка. Трябва повече и от горе да виждаме нещата" – казва Калканджиева.

Шефката на модната агенция сподели, че е заобиколена от млади хора, които си нямат и представа от политика. "Тези, които са постоянно около мен, са младежи и тийнейджъри. Опитвам се да ги уча да бъдат отговорни хора. Повечето са на по 16-17 години и все още нямат право да гласуват", завършва Калканджиева.

Четете още

Калканджиева вдигна вила и купи лодка

Калканджиева вдигна вила и купи лодка

Жени Калканджиева в ЗАЩИТА на българските храни

Жени Калканджиева в ЗАЩИТА на българските храни

Жени Калканджиева: Не трябва да си слаб, за да си модел

Жени Калканджиева: Не трябва да си слаб, за да си модел

Жени Калканджиева на 49: Тренира рядко, пуши и пие алкохол

Жени Калканджиева на 49: Тренира рядко, пуши и пие алкохол

Реклама
Реклама
Реклама