Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18140648 www.bgdnes.bg

Ето кои любимци ще се върнат в следващия сезон на "Игри на волята"

Състезателка по модерен петобой, човек, който е зает в строителния бранш, и бургазлия с атлетична визия, който от години се опитва да си проправи път в политиката – това са тримата участници, които още преди близо година си извоюваха място в предстоящия, шести сезон на „Игри на волята". Редовните зрители знаят, че в предишното издание всяка събота се излъчваха битки между останали под чертата кандидати за риалитито и звезди от предишни негови издания.

Строителят Георги Гешев беше първият, който спечели място в сезон 6, чиито снимки започват тези дни на морето. Той успя да победи в битка на арената шампиона от втория сезон Милен Цветков и впечатли зрителите със сила и издръжливост. От сега е любимец на много фенове на предаването, които веднага след като беше излъчена битката коментираха, че е трябвало да влезе в „Игрите" много отдавна. „Не негово място са взели модели и инфлуенсърки!", дразнят се хората. Те вече очакват да го видят на арената отново през есента.

Реклама

Единствената жена, спечелила битка за новия сезон 6 миналата година, е Изабела Здравкова. Тя е състезателка по модерен петобой. Младата красавица е завършила езикова гимназия, но спортът е най-силната й страна. От години тренира лека атлетика, представяла е България на много международни първенства, а в шоуто влиза с надеждата да го спечели. Ако това стане, ще е първата жена – победител в „Игрите". Досега риалитито е печелено единствено от мъже.

Третият сигурен участник отдавна се опитва да се превърне във важен политически фактор, членувайки в различни партии и движения. Това е бургазлията Бисер Русимов. Той изповядва т.нар. „патриотични" принципи в политиката, а за риалитито се е готвил цели 4 години. Приятел му казал за него и го убедил да се пробва. Но всеки път, когато Бисер се явявал на кастинг, отговорът, който чувал, бил „Не!". Вместо да го обезсърчи, това го амбицирало да продължава да се готви и ето, че на петата година вече е в „Игрите".

Четете още

Легендата Георги Василев: Националите поемат голяма отговорност

Легендата Георги Василев: Националите поемат голяма отговорност

Дъщерята на Наталия Гуркова я задмина по красота

Дъщерята на Наталия Гуркова я задмина по красота

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама