Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18145124 www.bgdnes.bg

Победителят от "Фермата" става новодомец

Коко се нанася в къща в столичния квартал "Надежда" 

На първия етаж отваря салон за красота на съпругата му, вторият е за семейството 

Новодомец съвсем скоро ще бъде победителят от последния сезон на "Фермата" Костадин Велков.

Коко ще се нанесе заедно със семейството си в двуетажна къща в столичния квартал "Надежда" в края на лятото. Тогава се очаква ремонтът на новия дом на 4-членното семейство Велкови да приключи и то да се нанесе в мечтаното жилище.

Реклама

Новината съобщи пред "България Днес" самият Коко, който упорито и целеустремено работи месеци наред по осъществяването на семейната мечта - на първия етаж да има просторен салон за красота, който да се управлява от неговата съпруга, а вторият да остане за щастливите родители и двете им дечица.

Мечтата започва да се сбъдва още преди Коко да прекрачи прага на "Фермата", когато купува стара двуетажна къща. След спечелване на формата паричната награда от 100 000 лв. удря сериозно рамо на Велков и му помага в реализиране на целта да я преобрази.

Печалбата Коко разпределя на три. Първата част е изграждане на салона за красота и основен ремонт на вече закупената къща в "Надежда". Очакванията са до края на август или началото на септември всичко да бъде готово и семейство Велкови да отворят шампанското и да прережат лентичката.

Наесен, след кратка почивка, Велков запретва ръкави и с друга част от сумата започва, без да губи време, реставриране на наследствена къща, построена от дядото на Коко на 30 км. от Рилския манастир. Останалата, трета част от печалбата Коко ще задели за двете си дечица.

Коко е син е на известния, вече бивш футболист Антон Велков. Самият той печели Купата на България с екипа на "Славия" през 2018 година.

"Няма да забравя този ден. Съжалявам само, че поради множество контузии приключих с футбола, когато децата ми бяха прекалено малки и не успяха да видят моите успехи", казва Велков. Сега води футболен отбор към фондация за деца в риск. Прави го доброволно.

Реклама

"Грабна ме идеята да помагам на деца в неравностойно положение. Те са в трудна ситуация, но са пленени от футбола. Опитвам се да ги науча на правила и дисциплина, които по една или друга причина им липсват. Много е труден и бавен целият процес, при някои дори невъзможен. Но аз не се отказвам и се боря докрай. И едно дете да съм успял да променя, е успех", казва Коко.

Парите си изкарва, като организира бизнес пътувания към немска туристическа агенция. Казва, че е късметлия. В семейството му царят любов и разбирателство.

Четете още

Коко от "Фермата": Със 100-те хиляди реставрирам къщата на дядо!

Коко от "Фермата": Със 100-те хиляди реставрирам къщата на дядо!

Костадин спечели "Фермата" и грабна 100 бона

Костадин спечели "Фермата" и грабна 100 бона

Футболистът Коко изгони спасителя Павел от "Фермата"

Футболистът Коко изгони спасителя Павел от "Фермата"

Голям хейт срещу футболиста Коко във "Фермата"

Голям хейт срещу футболиста Коко във "Фермата"

Реклама
Реклама
Реклама