Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18145200 www.bgdnes.bg

Ивка Бейбе се натиска за "Биг брадър"

Ще поставя психиката си на кръстопът

Варненката не я е срам да я видят по бельо

"Искам да вляза в "Биг Брадър". Така заяви пред "България Днес" секссимволката на новото поколение Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе. Сензационната подкаст водеща смята, че риалитито в къщата си е предизвикателство. Обичам да поставям психиката си на кръстопът, сподели чернокосата напаст.

Преди година Ивка е била именно в онлайн риалити, което много наподобява "Биг брадър". Варненката беше една от любицмите в Къщата на инфлуенсърите и явно иска отново да изпита чувството да си в една къща с 15 души, но този път в национален ефир.

Реклама

Ива не се притеснява от камерите на живо, които ще са зад огледалата. "Не се притеснявам да ме видят по бельо", уверена е нахаканата мадама. На водещата й се е случвало да я видят дори и без сутиен, затова да бъде видяна с такъв на малкия екран й е последната грижа.

Освен че любимката на Азис обича да бъде пред обектива, Ива също смята, че преживяването "Биг брадър" е малко или много философско. "Мисля, че реалността, в която живеем, има нужда от социална изолация", съзерцава силиконката, която е откровена, че понякога социалните медии й идват в повече.

Ивка Бейбе сподели, че има нуждата да се отдели от телефона и да живее в момента. Водещата казва, че за да се отцепи от заетия живот, често си прави уикенди без телефон и си спомня за хубави моменти от своето детство. "Винаги се усмихвам, когато се сетя за моментите в Чепеларе и един конкретен параклис. Обичам спокойствието на храмовете. Там ходих с мои роднини, които не са между живите вече. Обичам да се сещам за тези моменти. Понякога при поредна вълна от хейт отивам в планината, затварям очи и се пренасям там", сподели водещата за съкровените си моменти на самота.

Въпреки че чаровницата е известна с това, че е доста открита със сексуалния си живот, Ива смята, че любовта е важна черта на човечеството и за жалост, започваме да я срещаме по-рядко от преди. "Наблюдението ми е, че хората правят все по-малко любов. За огромно съжаление сексът, който е лесен за консумация, е за предпочитане. Наблюдавам и че все по-малко хора се женят%, завърши песимистично Ива.

Четете още

Ивка Бейбе разгорещи страстите: Искам тройка с Азис!

Ивка Бейбе разгорещи страстите: Искам тройка с Азис!

Ивка Бейбе тренира в Созопол

Ивка Бейбе тренира в Созопол

Ивка Бейбе в сексуално рекламен скандал

Ивка Бейбе в сексуално рекламен скандал

Да го правим тримата! Лидия и Ивка Бейбе в любовен триъгълник

Да го правим тримата! Лидия и Ивка Бейбе в любовен триъгълник

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама