Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18383175 www.bgdnes.bg

ПОКАЗА ГО! Бившата на Сашо Кадиев ЛЮБИ стилист

Таня Тончева, която бе зарязана от водещия актьор, най-сетне показа гаджето

Популярен стилист е гадже на бившата жена на Сашо Кадиев - Таня Тончева. Сексапилната брюнетка, която дари мамин Сашко с рожба преди години, най-сетне показа човека, който е пленил сърцето й.

Става дума за специалиста по грим и прическа Бойко Иванов. Наскоро Таня качи снимка в социалната мрежа, на която е гушнала красавеца.

Реклама

"Обичам те до Луната и обратно", пише Тончева. А под поста й веднага заваляха поздравителни коментари към новата двойка.

"Бъдете много щастливи. Отивате си страшно много. Чудесна двойка сте", са само част от тях.

Новият на Таня работи за голяма компания и обикаля целия свят. Откога точно бившата на Кадиев има връзка с Бойко, не става ясно. Преди близо година танцьорката се похвали, че е вдигнала щуро моминско парти край морето. Дали още от тогава е била със стилиста, или пък годежът й е пропаднал, не се знае.

От известно време Таня не спира да обикаля и да се забавлява. Докато Кадиев бе с общата им щерка в Южна Корея, бившата му жена реши да почива на гръцките острови.

Кадиев и Таня окончателно се разделиха преди 3 години след дълъг съвместен живот. Плод на любовта им е малката Кати - кръстена на именитата си баба Катерина Евро.

Двамата обаче така и не стигнаха до официализиране на връзката си.

Една от причините за раздялата им бе хлътването до уши на Сашо към моделката Ивелина. Двамата още са заедно. А след няколко седмици ще се женят.

Четете още

Бившата на Сашо Кадиев май има нов мъж

Бившата на Сашо Кадиев май има нов мъж

Сашо Кадиев на морето с бившата и настоящата
Сашо Кадиев на морето с бившата и настоящата

Сашо Кадиев на морето с бившата и настоящата

Реклама
Реклама
Реклама