Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1838764 www.bgdnes.bg

Ина Симеонова: Щях да загина при цунамито в Тайланд!

Името на Ина Симеонова се свързва с БНТ, където тя дълги години работи като дикторка и водеща. Участвала е със запомнящи се роли в три български игрални филма: "Борис І", "Човек не съм убивал" и "Башмайсторът фермер".

Днес Ина е далеч от екрана и се занимава с отглеждане на коне.

През годините на Ина Симеонова са приписвани както връзки с космонавта Георги Иванов и Краси Гергов, така и хотели и имоти в чужбина.

Реклама

Последното е провокирано от любовта на Ина и семейството й към о. Пукет, Тайланд, където ходят на почивка вече 13 години. Те дори преживяват земетресението и цунамито, което връхлетя острова. Мъжът на Ина, Красимир, се спасява на косъм от стихията. Той е застигнат от гигантската вълна и тичайки по бански едва успява да стигне до хотела. Цунамито помита първия етаж на сградата и единствено късмета спасява Ина и двете й дъщери, които се намират на четвъртия етаж.

Ина споделя, че само няколко минути ги разделят от фаталното решение да слязат да закусят в любимия си ресторант на брега, който е сравнен със земята. Трима души от хотела загиват под силата на стихията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама