Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1841475 www.bgdnes.bg

Синоптичката Деси Банова: Искам да забравя връзката си с Бербатов!

Синоптичката от Нова телевизия Деси Банова отчаяно мечтае за приказна сватба.

Близки до блондинката разкриват, че тя била толкова обсебена от идеята да мине под венчило, че тайничко планирала сватбата си в подробности. Тя избрала модел за рокля, цветя за декорация на празненството и дори знаела кой ресторант ще наеме за гостите.

Преди година приятелят й Ивайло най-накрая се сетил да я зарадва с диамантен пръстен след упоритите й намеци. Сватбата обаче все отлагал. Затова и Банова започнала да се чуди дали изобщо ще се види булка. Нещо повече - напоследък тя се самоубеждавала, че бракът не е задължителен, щом двамата с любимия й са щастливи.

Реклама

Деси и Ивайло са заедно още от средата на 2006 г., когато блондинката бе на върха на кариерата си. Преди да срещне бащата на детето си, синоптичката на Нова минаваше за една от най-желаните моми у нас и медиите нонстоп й приписваха горещи връзки с мъже от политиката, спорта и шоубизнеса.

Покрай състоятелния си приятел Банова скъса с имиджа си на секс тигрица и влезе в кожата на бизнесдама. Деси гради образа на примерна майка и къщовница, но както стана дума, в миналото за нея се носеха доста пикантни клюки. Една от тях я свързваше интимно с Бербатов.

Футболистът спал с нея в началото на кариерата си.

Веднъж Деси дори разкри с подробности как точно е разбила сърцето на нападателя - като започнала да излиза с гръцки милионер. По това време Бербо бил в Германия и научил за предателството й от медиите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама