Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1844937 www.bgdnes.bg

Метаморфозите на една община: стана тонколона ( 3 видеа)

Сивата сграда със седемте колони на община Бургас се превърна изведнъж в крепост, в кораб, в приказен град и морско дъно, после в тонколона и дим. Разноцветни лъчи от лазерни инсталации се гониха под звуците на електронни ритми с необикновени визуални ефекти и с мистични етноелементи. Те оставиха 3D-усещането на публиката, че е попаднала в едно друго измерение на времето и пространството. Тотално различно от обикновеното!

За наелектризирането на бургазлии и гостите на града и за достави необикновено, почти вълшебно преживяване, от Лондон пристигна DJ Electronic Element. Талантливият диджей, родом от Поморие, представи уникално лайв изпълнение, включващо авторски тракове.

Реклама

Така се загря седмица по-рано за това, което предстои през трите фестивални дни на „Включи града" от 22 до 24 март - многобройни артинсталации, пърформанси, концерти, кино прожекции, уъркшопи и изложби.


В афиша са включени най-касовият български документален филм - "Истината за Орфей", "Траките" и "Това е България!" на режисьора Стилиян Иванов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама