Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1848628 www.bgdnes.bg

Морско кръщене за сина на Иван Лечев

Седеммесечният син на Иван Лечев и актрисата Жени Александрова Константин расте в студиото, където именитият му татко записва.

„Когато майка му има представление, го взимам с мен. Устроил съм му чудесна кошарка с играчки в съседното помещение, където се подвизава основно Румен Бояджиев", казва китаристът. В грижите за Константин той и половинката му не разчитат на баби и други домашни любимци.

Реклама


Роднините се изнизали от дома им още на третия ден, след като Жени и малкият се прибрали от болницата. Майсторът на тънката струна сменя памперси, приготвя храна и ползва часовете за разходка на наследника си като истинска терапия след концерт. Признава, че е алергичен само към едно от битовите си задължения и това е гладенето. Горд е с две от волевите си постижения напоследък - отказал е цигарите и е отучил сина си да бодърства нощем.

„Много е лъчезарен и послушен. От мен е взел нослето, повечето черти са на майка му", разказва звездата от ФСБ.

С Жени стягат и кръщене за наследника си през август. „Кръстникът му Константин Щерев живее в Англия и се разбрахме като си дойде през лятото да направим ритуала. Избрали сме храма „Свети Константин и Елена" във Варна. Коцето бе човекът, без чиято помощ албумът ни „ФСБ." нямаше да види бял свят. Той е истински възрожденец и патриот по дух", не пести суперлативи Лечев. В момента с Румен Бояджиев и Константин Цеков репетират по 6 часа дневно за спектакъла „Вълче време", с който ще дадат урок по прогресив рок на 27 март в зала 1 на НДК.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама