Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1848856 www.bgdnes.bg

Калина Крумова магистрална кралица

Бийте мигач и се отдръпнете, защото иде Калина Крумова, царицата на пътя!
Независимата депутатка, бивша на "Атака", бе уловена от топпапарак на "България Днес" на родна магистрала. Тя излизаше от София.


Калина, която скоро няма да води "Здравей, България" по Нова заради наближаващите парламентарни избори, пори любимите шосета на Бойко Борисов с лъскаво "Ауди". Като шофьор тя е суперразумна, напук на вечните вицове за неспособността на нежния пол зад волана. Не е от безразсъдните шофьорки, които изпреварват без видимост, но не е и от притеснителните, които карат с 45 км/ч и причиняват задръствания.

Реклама


Крумова оползотвори уикенда със заслужена почивка из красивите местности на Северна България. Чернокоската обаче не бе сама, а в компанията на любимия си Димитър. Нещата между тях май са повече от добре, имайки предвид огромния букет, който Митко подари на изгората си. Романтичният жест слага край на непрестанните сплетни около името на Калинката - приписваха й афери с дипломати, политици, шефове на масмедии и прочие.


Независимата депутатка от любов се е стопила. Разликата във фигурата личи най-вече в бедрата и ръцете. Това пролича в момента, в който Калина спря на бензиностанция, за да зареди гориво, и слезе от автомобила си.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама