Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1849673 www.bgdnes.bg

Миглена Ангелова: Пак бих се омъжила

Миглена Ангелова отново е на екран след 5 годишно отсъствие. Предаването "Открий себе си" тя определя като надграждане на "Искрено и лично".

Миглена казва, че въпреки отсъствието й от екрана, тя не е спирала да се занимава с телевизия и за нея няма разлика дали работи зад кадър или се появява на екран. Дори споделя, че откакто не се занимава толкова активно с телевизия има повече приятели.

Реклама

Водещата не се чувства успяла, а щастлива. Все по-малко вярва в любовта и все повече вярва в себе си. Казва, че самотата не е проблем и дори й е приятно, когато е сама.

Миглена Ангелова споделя, че не се е женила заради себе си, а заради мъжете до нея и е готова на тази крачка отново, ако това ще направи някого щастлив. Определя се като симпатична,  досадна и с мъжки характер. Споделя също, че й се иска да е слаба, но това няма как да стане.

За децата си Миглена Ангелова е обсебваща. Трудно й е да премълчава и винаги си казва мнението. За това водещата се надява поне с внука си да е търпелива и да се научи да се въздържа.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама