Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1851528 www.bgdnes.bg

Вихра с нов мъж и къща

Бившата половинка на тв водещия Иван Христов - Вихра, има нов мъж до себе си. Отчаяната съпруга дори ще се нанесе при него, след като обзаведат огромната си къща.
Вихра все още не споделя кой е мъжът до нея, само загадъчно обяснява:
"Домът на мечтите ми! И мъжът е мечта", в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Тя е показала и снимка на къщата, която тепърва ще обзавежда с новия си любим.

Постройката е на четири етажа, изглежда чисто нова и много удобна. Чернокосата бивша водеща от дълго време стои съвсем сама и отглежда момиченцето си от Иван - Ава. Войната между нея и бившата й половинка така и не затихна, след като той я изостави заради колежката им Ирина Сарачинова, с която живеят заедно от доста време. Вихра бе натирена от Нова телевизия, а след това и от другото си предаване в ТВ7, като и досега не си е намерила работа.

Явно слънцето обаче изгря и на нейната улица след дълго време на депресия и караници с Иван. Отчаяната съпруга вече се усмихва с новата любов до себе си.
След като се справи с обзавеждането на огромната си нова къща, Вихра е предвидила да замине за Испания на почивка. Най-вероятно тя ще отиде на екскурзия с новата си тръпка и детето си, разказват близки до водещата. Замаяна от любов, Вихра може и за малко да зарови томахавката с бившата си половинка, коментират в светските среди.
Малко след като се раздели с тв опосума, чернокосата водеща бе засичана нееднократно с режисьора Милан Кузов. Въпреки че е доста по-възрастен от него, тя явно намери при него нужната подкрепа, за да преживее разочарованието от краха на брака си. За връзката между двамата намекна и самият Иван Христов, който в интервю обясни, че Вихра си има любовник, с когото поддържала интимни отношения и след началото на тяхната връзка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама