Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2007682 www.bgdnes.bg

Дарина се увърта на принца на Монако

Напук на младото си италианско гадже Сандро Рубини, богатата вдовица на Илия Павлов - Дарина Павлова, се отърка в принца на Монако, научи "България Днес" от папарашки снимки, публикувани във Фейсбук от колеги на г-жа Мултигруп.  Именно преди дни, след като се върна от фестивала в Кан, богаташката и нейната компания от приятели бе забелязана в един от най-скъпарските нощни клубове Zelos на пристанището на Монте Карло в Монако.

 

 

 

 

Насъбитието освен знатни особи присъства и една от добрите приятелки на Дарина - незабравимата актриса от близкото минало Орнела Мути. По време на купона двете момичета - 49-годишната Дарина и 58-годишната Орнела, не спирали да танцуват и да забавляват гостите с доброто си настроение. Присъстващи споделят, че двете изкъсо следели най-вече важния ВИП клиент в клуба - принца на Монако Албер Втори и съпругата му принцеса Чарлийн Грималди. Интернационалната компания на нашата вдовица Павлова не спирала да коментира изпадналата в депресия 33-годишната бивша състезателка по плуване от Южна Африка, която вече десети месец след сватбата не може да забременее от принца и да го дари с наследник на княжеския престол. "Знаете ли, в "Дейли мейл" наистина писаха, че Чарли била много тъжна, че чудото не й се случва.

Реклама

Горката, а иначе е много красива в тази розово-бяла рокля", коментирала личния живот на монакската принцеса красива италианка в компанията на на г-жа Мулти. След встъпителните слова на собственика на турзарския клуб и наздравиците настъпил момент на пауза от протокола. Именно нея използвала богатата вдовица Дарина Павлова, за да се добере до самия принц и да го покани на 50-ата си годишнина. "Ваше величество, ще се радвам с принцеса Чарлийн да уважите моя 50-годишен юбилей на 30 май в Рим", щастливо обяснила Павлова желанието си високият гост на уважи тържеството й. Управляващият Монако Албер Втори видимо се зарадвал на поканата и упълномощил хора от обкръжението си да подготвят евентуалната визита.

 Веднага след приключване на официалната част по случай рождения ден на тузарския клуб Zelos всички присъстващите се насочили към дансинга и продължили с усвояването на стъпки от ново хаус парче. "Успях да поканя голяма част от елита на Монако в Рим за празника си", споделила радостта от срещата си с принца на Монако Дарина Павлова пред приятелката си Орнела Мути и младото си гадже Сандро Рубини.
В крайна сметка Албер Втори и съпругата му принцеса Чарлийн изкарали един час на забавата и си тръгнали.


Според присъстващи в клуба, запознати с битието на принцеса Чарлийн, тя сключила споразумение със съпруга си да му роди наследник и след това двамата имали право да се чувстват свободни да правят каквото си искат. Принц Албер не оспорвал това желание на жена си. Години наред знатната особа бе един от най-желаните ергени със синя кръв. След много връзки с известни и безизвестни красавици и две признати извънбрачни деца той най-накрая откри 20 години по-младата от него Чарлийн в Южна Африка и я направи своя принцеса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама