Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2018545 www.bgdnes.bg

Русите чужденки изместват нашенки от мъжките сърца

Българите открай време си имат слабост и към чуждите жени, хеле пък, ако са и чужденки. Ако забият такава, навирват гребена до небесата. През соцепохата германки и полякини се радваха на небивал успех сред гларусите, защото блондинките по нашите земи не са много, а си е друго да забиеш такава, при това от друга земя. По-престижно е някак. Не случайно мъдрият ни народ е казал "русо гладно нема". Ако някой нашенец си вземе хубава булка от чужбина или пък чуждестранна хубавица дойде с мъжа си, всичко живо от мъжки пол започва да се облизва по нея. В случаите, когато тя е световноизвестна, гроздето е високо, но пък цялата ни нация се чувства горда и доволна.

Григор Димитров ни даде повод да се бием в гърдите, че Шарапова е "наша"

Реклама

Когато се разбра, че с Мария Шарапова са се залюбили, а тенисистката даже разказа публично за новата си тръпка, започнахме да се хвалим, все едно е пристанала на всеки български мъж поотделно. Голяма гордост и радост беше, голямо чудо. Появиха се забавни вестникарски заглавия, обявяващи, че "Маша е наша", които находчиво обобщиха усещането на нацията за този "подвиг" на Григор, който е несравнимо по-нищожен от победата му над водача в световната ранглиста, но не и за българите. Ние се зарадвахме и на двете почти еднакво. Пак проработи комплексът ни да сме единствени и неповторими, който е присъщ на по-малките нации, особено на Балканите. Тук сме само орли, лъвове и др. величествени животински видове. Народното творчество заработи на пълни обороти.

Почти веднага излезе лаф, че няма друг спортист в историята, който е обръщал едновременно №1 в мъжкия и №1 в женския тенис. Демек, единствен на планетата наш Григор победи Новак Джокович на корта, а сладката Маша пребори на белия тепих, образно казано. А второто, според ликуващите, също е триумф на българския победоносен дух. Е, Мария Шарапова в момента е №2 в ранглистата, но това няма никакво значение. Важното е, че ние сме №1. Рускинята, която е 4 години по-голяма от Григор, сподели пред медиите: "И е много интересно, защото тази възрастова разлика ме кара да се чувствам по-млада". Веднага развяхме знамената, колко велик е българският мъж, всичко напъпва, разцъфва около него. Това си има обяснение. През соцепохата той можеше само да мечтае за световни знаменитости, днес ги имаме. Е, само някои, но и това е нещо. Ние сме великани. Нищо, че сме бедни като мишки, а държавата ни се тресе и се пука по шевовете.

Скоро с 30 години закъснение у нас ще долети порнокралицата Чичолина

За соцвремената парадоксално напомни едно неотдавнашно посещение. Самата Чичолина пристига в родината, за да накара българските мъже да си спомнят времената, когато тя властваше еднолично в еротичните им видения като недостижим символ на сексуалната революция отвъд Желязната завеса. По ирония на съдбата пристига у нас по покана на Евгени Минчев, но пък вече минаха времената, когато би събрала хиляди почитатели около себе си. "Предпочитам некрасивите мъже, защото предпочитам в тях нежността, лоялността. Не обичам стиснатите мъже. Обичам да споделям емоциите си - пътувайки, да ходим на театър, да гледаме някакъв хубав мюзикъл, как изгрява слънцето", обича да говори така пред медиите италианската порнозвезда, правейки се на романтичка. Нали сега е политик, умее ги тези работи.

От това какви мъже харесва, обаче едва ли някой към днешна дата се интересува... Виж, ако беше дошла през 70-те щеше да намери тълпи от напръскани с парфюм "Жасмин" и "Българска роза" юнаци, нарамили огромни букети. Но пък тогава ДС нямаше да ги пусне да припарят до нея. Спомняме си и как преди време Чичолина наприказва и един куп глупости, че предлагала секс на покойните днес Осама бин Ладен и Саддам Хюсеин, но единствено в името на мира.

"Най-големите проблеми на Европа днес са преди всичко корупцията, икономическата нестабилността, мафията", обича да бистри политиката Чичолина, но пък се изказва често и в областта в която е специалистка: "Размерът все пак има значение, но по-голямо значение има човекът, който стои зад размера".

Илона Сталер - Чичолина, е унгарка, а днес друга чужденка възбужда Апенините, но още повече - нашите мъже.

Реклама

Еделвайс Едел се води българска снаха като половинка на фотографа Алекс Ломски.

Млада, по-красива от Чичолина в най-добрите й години, обещаваща наслади... Изкусителната Еделвайс Едел обикаля родината на италианците с еротичното си шоу, а във Фейсбук коментира всичко от кончината на Джулио Андреоти до банковите измами, прави еротични хороскопи и приема хиляди комплименти, като често отговаря лично на обожателите. Прекарала детството си в една от дачите на съветския президент Михаил Горбачов, където работели родителите й, Еделвайс се радва на възхищението на мъжката част от Апенините и заради руската си загадъчност. У нас е още по на почит. Списанията се изредиха да я снимат гола, защото колкото и да се хубави българките, известните, които биха се тропосали дибидюс на корица, са ограничен брой.

А въпросните издания излизат всеки месец, трябват нови тела. Особено такова. Родните баровци пък традиционно полудяват от страст видят ли някоя мацка върху лъскаво списание. Ни криза, ни нищо ги спира в щенията им. Чухме, че Еделвайс е получила доста неприлични предложения. Още повече, че тя се снимаше в порнофилми и родните тарикати я приемат като лесна плячка, което не е точно така. Едел, която говори чудесно български, е жена, на която малцина наши мъжаги биха отказали. И то само ако жените им са до тях с бухалка в ръка. На всичкото отгоре тя често идва в България. Има си сантиментални спомени от нашето крайбрежие, където се забила с Алекс. Запознава се с бъдещия си съпруг на Златни пясъци, следва бурна любовна нощ, след което се пренасят на Апенините, за да стане тя хит там.

Истински феномен е Асдис Ран която мераклиите българи кръстиха Ледената кралица

Исландският модел дойде у нас с мъжа си Гардар Гунлаугсон, треторазреден футболист, от когото има три деца. Той уж играеше в ЦСКА, но тя със скоростта на светлината набираше популярност сред родните мачовци. Той стана известен единствено като мъжлето на Асдис, което все пак му помогна да се задържи известно време при червените. Съпругът обаче не можа да впечатли никого на терена, тя впечатли всички, въпреки доста могъщата си осанка. Кръстиха я Ледената кралица заради северната й хубост, около нея се появиха тълпи от почитатели. Скъса се от интервюта тази Асдис, но към голите фотосесии подходи професионално. Поиска от мъжките списания най-високата възможна тарифа, те я дадоха, защото междувременно вече беше успяла да влезе в устата на всички, т.е. голите й снимки щяха бързичко да си продадат изданията.


Така и стана. На него не му хареса тук, защото никой не го бръснеше за слива, тя се чувстваше като истинска кралица, която може да има всеки, когото посочи. Казват, че не е да не се е възползвала. Него го изритаха от ЦСКА, нея почти я обожествиха. Съпругът й се замая. Замина да играе в Австрия а тя остана тук. После той отиде да рита в някакво германско отборче, Асдис се завъртя там, ала не й хареса, няма купони като нашите. Естествено, отново се върна в България. Футболистът подписа договор с исландски отбор, защото мечтата му е да се прибере у дома, тя призна, че собствената й родина е последното място, където иска да живее. Слуховете за любовните й връзки у нас направиха ястието Асдис още по-пикантно за родните плейбои. Разделиха се с Гардар след 10 години заедно, заради нейното категорично желание да остане в слънчева България. Естествено, къде другаде ще е Ледената кралица, а мъжете ще я носят на ръце.

Светослав ПИНТЕВ, "Жълт Труд"

Реклама