Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17919124 www.bgdnes.bg

Жената на Боби М. избяга в Америка

Мария Петрова гостува на дъщеря си Елинор в Ню Йорк

Съпругата на Борислав Михайлов - Мария Петрова, си подари малко бягство от ежедневието. Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика замина за Америка.

Вицепрезидентът на федерацията е в Ню Йорк. Там Петрова е на гости на дъщеря си Елинор, съобщи hotsport.bg. Наследничката на легендарните вратар и гимнастичка следваше международни отношения в Североизточния университет в Бостън. Сега се е преместила в Голямата ябълка.

Реклама

Петрова е при дъщеря си от миналата сряда. Още в първия си ден успя да посети някои от забележителностите. Сред тях бе и Бруклинският мост. Вечерта заедно с Елинор се поглезиха в изискан ресторант.

"Мама, мама, най-добрата мама е в града", написа дъщерята на Мария под снимка от заведението.

След това двете продължиха с обиколката на Ню Йорк. През деня посещават забележителностите, а вечер се наслаждават на избрани заведения. Майка и дъщеря споделят снимки от приключенията си. От тях личи, че съпругата на Борислав Михайлов все още не е стигнала до Статуята на свободата.

Петрова най-вероятно ще остане в Америка до началото на другата седмица, използвайки паузата от международни състезания на гимнастичките ни преди европейското първенство в Будапеща. Петрова почти сигурно ще пътува с тима ни за него. Шампионатът на Стария континент е от 22 до 26 май.

След това в началото на юни родният й град Пловдив ще приеме 10-ото издание на международния турнир по "Тракия къп" и Приз "Мария Петрова". Надпреварата ще се състои от 7 до 9 юни. Приз "Мария Петрова" ще бъде връчен на победителките в многобоя при девойки старша възраст и жени лично от трикратната световна шампионка.

Четете още

Жената на Боби М. се гушка с друг на рождения му ден

Жената на Боби М. се гушка с друг на рождения му ден

Жената на Боби М. избяга на Карибско море

Жената на Боби М. избяга на Карибско море

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама