Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2019092 www.bgdnes.bg

Щерките на Карамански отварят бутик

Наследничките на Кръстника на българската мафия Иво Карамански - Александра и Ралица, захванаха моден бизнес, разбра "България Днес".
Магазинът за дрешки и джунджурийки на предприемчивите млади бизнес дами ще се казва "Фльонга фешън" и ще бъде в центъра на София, похвали се Ралица Караманска.
Моделите дрехи, които бутикът ще предлага, са ориентирани към младите жени с по-нестандартен вкус и афинитет към аксесоарите, а в момента тече трескава подготовка по откриването.


Въпреки слуховете, че Карамански оставя наследство от 30 милиона долара след убийството му през 1998 г., законната му жена Галя Лукановска и трите й дъщери - Десислава, Ралица и Александра, бързо остават без пукнат лев. Частните училища, в които учели Карамански, бързо са сменени с държавни, а охолният живот на мафиотското семейство се превръща в мираж.
И до днес Галя и трите й щерки от Карамански живеят в общ апартамент в квартал „Люлин“. Майката работи в частна фирма, Десислава в застрахователна компания, а доскоро работното място на Ралица било в туристическа агенция.
Ралица и Александра явно са наследили амбициозността и предприемчивостта на баща си и са решили, че е крайно време да се захванат със собствен бизнес, от който да изкарват пари, за да се издържат.

Гергана Найденова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама