Франциска Йорданова ужасена от взрив на течен азот в студиото на "Преди обед"

Шеф Ради Стамболов показа кухнята на бъдещето в студиото на "Преди обед". Той се хвана да покаже как прави бургер от сладолед с течен азот.
Франциска Йорданова му асистираше и успя да прецака един от бургерите. Сладоледът беше направен от течен азот при минус 200 градуса, след което трябваше да бъде превърнат в бургер при плюс 800 градуса. Водещата обаче вдигна ненавреме уреда и той трябваше да бъде измит. Шеф Ради Стамболов каза, че никога не му се е налагало да прави това и може да последва взрив. Докато го потапяше, Франсиска Йорданова изхвърча ужасена от кадъра. Взрив така и не последва.
Накрая шеф Ради Стамболов направи шоу за водещите и зрителите. Той хвърли на пода останалия течен азот, при което димът изпълни всичко. Азотът започна да се втвърдява, а температурата в студиото рязко се понижи.